Με «σφραγίδα» Άδωνη τα fake news για τους Iron Maiden και τον «Μέγα Αλέξανδρο»

Ένθερμος οπαδός της μέταλ μουσικής δεν πρέπει να είναι. Όταν όμως το αντικείμενο τον βολεύει, ο Άδωνις Γεωργιάδης προφανώς και μπορεί να γίνει… οτιδήποτε.

Αυτό συνέβη και με τη συναυλία των Iron Maiden την περασμένη Παρασκευή στη Μαλακάσα, συναυλία ορόσημο στη μουσική ιστορία της χώρας μας. Η συναυλία όμως είχε και το δικό της ιδιαίτερο ελληνικό «χρώμα».

Αρχικά

με τη χρησιμοποίηση της ελληνικής σημαίας από τον Μπρους Ντίκινσον, στο τραγούδι «The Trooper» -τακτική βέβαια που ακολουθείται σε πολλές χώρες- και εν συνεχεία με το τραγούδι «Flight of Icarus» τραγούδι που είχε να παιχτεί live 32 χρόνια και αφορά στον μύθο του Ίκαρου.

Και ενώ το κοινό περίμενε… και κάτι ακόμα, για την ακρίβεια το τραγούδι «Alexander the Great», το οποίο μιλά για τον Μέγα Αλέξανδρο και δεν έχει ακουστεί ποτέ σε live της μπάντας, η χάρη τελικά δεν έγινε. Στο τελείωμα της συναυλίας ο Ντίκινσον τραγούδησε απλά έναν στίχο από το ρεφρέν και έδωσε ραντεβού για κάποια μελλοντική συναυλία.

Αυτό βέβαια δεν πτόησε κάποια site να γράψουν ότι η μπάντα έπαιξε το τραγούδι, «προκαλώντας μάλιστα ανατριχίλα στο κοινό». Και βεβαίως δεν πτόησε και τον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος μοιράστηκε την είδηση, προφανώς αγνοώντας ότι το τραγούδι δεν παίχτηκε ποτέ στο Terra Vibe.

Για του λόγου το αληθές:

Keywords
Τυχαία Θέματα