«Ανεπιθύμητος» για 250.000 Βρετανούς ο Τραμπ – Σε συναγερμό οι αρχές του Λονδίνου (βιντεο)

Για περίπου 250.000 Βρετανούς η επίσκεψη του αμερικανού πρόεδρου Τραμπ είναι το λιγότερο ανεπιθύμητη και έτσι το απόγευμα της δεύτερης ημέρας της επίσκεψης του, αναμένονται στη βρετανική πρωτεύουσα μια σειρά από διαδηλώσεις εναντίον του.

Ήδη ο ουρανός του Λονδίνου είναι γεμάτος από μπαλόνια που τον κοροϊδεύουν, ενώ μάλιστα ένα τον παριστάνει ως μωρό. Ταυτόχρονα, υπάρχει ήδη ένα ομοίωμα του Τραμπ, όπου τον δείχνει να κάθεται σε χρυσή λεκάνη, ενώ διαδηλωτές

μοιράζουν χαρτί τουαλέτας με το πρόσωπο του.


O αμερικανός Ντον Λέσεμ είναι ο δημιουργός του ρομπότ «Dumping Trump», το οποίο όχι μόνο εκπέμπει τους συνήθεις θορύβους της τουαλέτας, αλλά και μερικές από τις πιο συχνές δηλώσεις του Τραμπ, όπως «κυνήγι μαγισσών», «Fake news» και «Είμαι μία πολύ σταθερή ιδιοφυΐα».

Επιπλέον, την ώρα που ο Τραμπ κάθεται στην χρυσή τουαλέτα, επιδίδεται και στην αγαπημένη του συνήθεια να τουιτάρει…

Ο Λέσεμ έχει υποστηρίξει πως το ρομπότ των 25 χιλιάδων δολαρίων το εμπνεύστηκε από το μπαλόνι με τον Τραμπ ως μωρό, το οποίο και αυτή τη φορά θα δώσει δυναμικό παρών στον βρετανικό ουρανό.

Protest art: Giant “Dumping Trump” robot says things like, “I’m a very stable genius” while tweeting on the toilet. @CBSNews pic.twitter.com/brWW8bXV0k

— Haley Ott (@haleyjoelleott) 4 Ιουνίου 2019

Σε κάθε περίπτωση, η αυτοκινητοπομπή του Τραμπ πέρασε δίπλα από τις προετοιμασίες των διαδηλωτών με το θωρακισμένο «Θηρίο», τη λιμουζίνα που μεταφέρει τον Πρόεδρο.

https://t.co/tlGGQJahr1

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 4 Ιουνίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα