Δημήτρης Σούλτας: Στον αστερισμό του Εγώκερω

*** Τεράστια η χθεσινή επιτυχία του ΣΚΑΪ. Ήταν η πρώτη φορά στην Ιστορία που έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη ο Μέγας Ναπολέων.

*** Ο Ευάγγελος Βενιζέλος χρησιμοποίησε 29 φορές τη λέξη «εγώ» σε μία μόνο συνέντευξη. Στόχος του η κατάρριψη του ρεκόρ μέσα στον επόμενο μήνα, όταν αναμένεται να σπάσει το φράγμα των πενήντα.

*** Αμέτρητες φορές επίσης ανέφερε το ρήμα «συμβολίζω». Τόσες πολλές που είναι ένα βήμα από το να προτείνει να προστεθεί η μορφή του στο κέντρο της ελληνικής σημαίας .

*** Η Φώφη Γεννηματά

έχει πάθει Ανδρέα και δηλώνει ότι όποιος φέρει αντιρρήσεις θα δει την πόρτα εξόδου από το ΚΙΝΑΛ. Μόνο που ο Ανδρέας, εκτός από το επώνυμο, είχε και κάποια άλλα χαρακτηριστικά, που για τη Φώφη είναι άγνωστος τόπος.

*** Η Ν.Δ. κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα που πήρε, όπως π.χ. τη μείωση του ΦΠΑ κατά δύο μονάδες και στη συνέχεια εξαγγέλλει μία του ΦΠΑ κατά δύο μονάδες. Λογικό.

*** Η Θεανώ Φωτίου εξέφρασε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά μόλις οκτώ μήνες, καθώς πριν από τον Αύγουστο του 2018 είχαμε μνημόνια. Με αυτό το επιχείρημα βέβαια κινδυνεύεις να σου απαντήσουν ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν κυβερνήσει καθόλου τα τελευταία 10 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα