Ανείπωτη τραγωδία στο Πακιστάν: Τουλάχιστον 93 νεκροί από την κακοκαιρία

Οι φόβοι για ακόμα περισσότερους νεκρούς στο Πακιστάν λόγω της κακοκαιρίας έχουν επιβεβαιωθεί, καθώς ο απολογισμός των θυμάτων εξαιτίας των κατολισθήσεων και των χιονοστιβάδων που έχουν πλήξει τη χώρα έχει φθάσει τους 93, ενώ άλλα 53 άτομα έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Dawn» οι περιοχές που έχουν υποστεί τα πιο βαριά πλήγματα είναι η Αζάντ Κασμίρ, στην οποία οι αρχές κάνουν λόγο για 66 θανάτους, και η επαρχία Μπαλουτσιστάν, όπου καταμετρώνται 20 νεκροί. Αλλοι τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην επαρχία Πουντζάμπ.

Οι

πακιστανικές αρχές φοβούνται ότι ο απολογισμός του κύματος κακοκαιρίας μπορεί να γίνει ακόμα βαρύτερος, καθώς δεν είναι η δυνατή η πρόσβαση σε αρκετές περιοχές στη βόρεια περιοχή Κοιλάδα Νίλαμ της επαρχίας Αζάντ Κασμίρ καθώς δρόμοι είναι αδιάβατοι εξαιτίας των χιονοπτώσεων.

Σε πολλές περιοχές αναμένονται τις επόμενες ώρες βροχές.

At least 81 dead in Pakistan avalanches, several injured@ImranKhanPTI@PTIofficial@pid_gov@ndmapk#Pakistan#Islamabad@RadioPakistan@PTVNewsOfficial@Dawn_News@pakistani_news#MetrologicalDepartmentPakistan#Balochistan @jam_kamal#FayyazAliAbbasihttps://t.co/TqhC8o0Uiz pic.twitter.com/gfby49IRBk

— bist sanjay (@bistsanjay1961) January 14, 2020

Πηγή: Ανείπωτη τραγωδία στο Πακιστάν: Τουλάχιστον 93 νεκροί από την κακοκαιρία - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα