Ο Ραγκούσης ρωτά τον Χρυσοχοΐδη: Στείλατε την υπόθεση Ινδαρέ στο Συνήγορο του Πολίτη;

Η επιχείρηση της Αστυνομίας τον περασμένο Δεκέμβριο στο σπίτι του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ προκάλεσε σάλο και δημιούργησε πολλά ερωτηματικά τόσο για τη σκοπιμότητά της, όσο και για την αντιμετώπισή της από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Τότε ο υπουργός είχε διαβεβαιώσει ότι όλες οι υποθέσεις αστυνομικής αυθαιρεσία θα πηγαίνουν στο Συνήγορο του Πολίτη.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης,

με ανάρτησή του κάνει ακριβώς αυτό το ερώτημα. Πότε ακριβώς και σε ποια ημερομηνία ο υπουργός έστειλε την υπόθεση στον Συνήγορο του Πολίτη. Ο κ. Ραγκούσης υπονοεί ότι υπάρχει “κυβερνητική μεθόδευση κατάλυσης βασικών υποχρεώσεων και κανόνων που συγκροτούν το κράτος δικαίου στην Ελλάδα”

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση:

“Μία ερώτηση ως απάντηση στις πολιτικές συκοφαντίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του κ.Χρυσοχοΐδη προσωπικά, καθώς και στις συστηματικές τους μεθοδεύσεις για να συγκαλύψουν τις βαρύτατες πολιτικές τους ευθύνες σχετικά με τον τρόπο με τον όποιο καθοδηγούν την Ελληνική Αστυνομία:
έστειλαν στο Συνήγορο του Πολίτη το φάκελο της υπόθεσης Ινδαρέ όπως όφειλαν και όπως εδώ και ένα μήνα είχαν ανακοινώσει πως θα πράξουν; Εάν ναι, τότε ποια ημερομηνία ακριβώς και με ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έγινε αυτό;
Προφανώς, σε περίπτωση που ακόμη δεν έχουν αναθέσει στο Συνήγορο του Πολίτη τον έλεγχο της υπόθεσης ως όφειλαν, τότε θα έχει με αδιαμφισβήτητο τρόπο αποκαλυφθεί η κυβερνητική μεθόδευση κατάλυσης βασικών υποχρεώσεων και κανόνων που συγκροτούν το κράτος δικαίου στην Ελλάδα”

Μία ερώτηση ως απάντηση στις πολιτικές συκοφαντίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του κ.Χρυσοχοΐδη προσωπικά, καθώς και…

Gepostet von Giannis Ragkousis am Dienstag, 14. Januar 2020

Πηγή: Ο Ραγκούσης ρωτά τον Χρυσοχοΐδη: Στείλατε την υπόθεση Ινδαρέ στο Συνήγορο του Πολίτη; - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα