«Έφοδος» της Οικονομικής Αστυνομίας στην ΕΠΟ (video)

Η Οικονομική Αστυνομία έκανε «ντου» στην ΕΠΟ. Κλιμάκιο 30 ατόμων έχει μεταβεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας και κάνει έλεγχο σε όλα, για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν… παρασπονδίες. Κάτι που επιβεβαίωσε και η Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της, υπογραμμίζοντας ότι η ΕΠΟ λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας…

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται η «έφοδος» να γίνεται με την παρουσία και δυο εισαγγελέων. Πιθανολογείται ότι αποφασίστηκε έπειτα από κάποια

καταγγελία που έγινε. Υπενθυμίζεται ότι Ολυμπιακός είχε μιλήσει για παρατυπίες με τις επιστολές που είχε στείλει σε FIFA/UEFA και στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο λόγος που έγινε η ξαφνική «επίσκεψη» των ανθρώπων της Οικονομικής Αστυνομίας αλλά και του ΣΔΟΕ έχει να κάνει, λοιπόν, με τα όσα έχουν ακουστεί ανά καιρούς για οικονομικές ατασθαλίες αλλά και υπέρογκους μισθούς. Τα πάντα αναμένεται, ωστόσο, να ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων που είναι υπό εξέλιξη.

Όλα αυτά μάλιστα λαμβάνουν χώρα, την ώρα που ο χρόνος για την ολοκλήρωση της θητείας του Βίτορ Μάνουελ Μέλο Περέιρα στο πόστο του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, μετρά αντίστροφα, με τους ανθρώπους των διεθνών συνομοσπονδιών να προετοιμάζουν ήδη τη διάδοχη κατάσταση.

Οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA θεωρούν ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και πως δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει. Ως εκ τούτου, προχωρούν ήδη οι διαδικασίες για την αντικατάστασή του, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί πριν από το τέλος της σεζόν, κάτι που θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες στο άμεσο μέλλον.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».

Πηγή: «Έφοδος» της Οικονομικής Αστυνομίας στην ΕΠΟ (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα