Βασιλιάς Κάρολος: Το επείγον τηλεφώνημα λίγο πριν από το τέλος της βασίλισσας Ελισάβετ

14:47 16/9/2022 - Πηγή: InStyle

Αποκαλύψεις για τη στιγμή που ο νυν βασιλιάς Κάρολος πληροφορήθηκε για την ξαφνική επιδείνωση της υγείας της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, κάνει ο ανταποκριτής του Newsweek ειδικός επί των Ανακτόρων, Jack Royston

Όπως σημειώνει, ο Κάρολος έμαθε ότι το τέλος της μητέρας του πλησιάζει μόλις λίγες ώρες πριν από το κοινό, όταν άκουσε “βήματα να τρέχουν στον διάδρομο” στο Dumfries House.

@Platinum2022/twitter

Τα ανώτερα μέλη της βασιλικής

οικογένειας έσπευσαν στο προσκεφάλι της βασίλισσας την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου καθώς η είδηση ότι η υγεία της φθίνει είχε κάνει τον γύρο του κόσμου. Η κόρη της πριγκίπισσα Anne ήδη ήταν στο πλευρό της μητέρας της ενώ λίγο πριν από το τέλος πρόλαβε να φθάσει και ο Κάρολος. Οι υπόλοιποι έφθασαν ελάχιστη ώρα μετά τον θάνατό της.

Ο ανταποκριτής του Newsweek τώρα αποκαλύπτει πώς ο βασιλιάς πληροφορήθηκε την είδηση ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη Σκωτία με τη σύζυγό του Camilla. Μιλώντας στο Royal Beat, σημείωσε ότι ο Κάρολος ενημερώθηκε για την επιδείνωση της υγείας της μητέρας του λίγο πριν δημοσιοποιηθούν τα νέα.

“Ο Κάρολος και η Camilla ήταν στο Dumfries House. Η Camilla επρόκειτο να ηχογραφήσει μια συνέντευξη με την Jenna Bush Hager, η οποία είπε ότι άκουσε βήματα να τρέχουν στον διάδρομο. Ο Κάρολος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα. Όλα ήταν σιωπηλά. Τους ζητήθηκε να σωπάσουν. Τότε το επόμενο πράγμα που ήξερε η Jenna Bush Hager ήταν πως ο Κάρολος και η Camilla ήταν σε ένα ελικόπτερο. Και ήταν στις 12.30 [την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου], οπότε ήταν ακριβώς την ίδια ώρα που μας το είπαν. Επομένως, δεν περίμεναν, δεν έδωσαν στον Κάρολο μία ή δύο ώρες [πριν το πουν στο κοινό]” είπε ο ανταποκριτής.

Ο θάνατος της βασίλισσας ανακοινώθηκε στις 18.32.

Keywords
Τυχαία Θέματα