«Πρέπει κάποιος να είναι τυφλός για να πει τον Άγγελο Μπράτη όμορφο»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλα. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά, στον ρόλο του έρωτα στη ζωή του αλλά και στον Άγγελο Μπράτη.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει η Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση, ο ίδιος υποστήριξε: «Αγαπώ Ρούλα Κορομηλά, είναι φίλη μου εδώ και χρόνια. Ερχόμουν από το Παρίσι για να κάνουμε εκπομπές. Θα ήταν πολύ καλή ιδέα γιατί είναι το στοιχείο της. Κι αν ήταν η Ρούλα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

θα ήταν καταπληκτικοί».

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, ρώτησε τον Νίκο Αποστολόπουλο για την απουσία της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την τηλεόραση και εκείνος απάντησε: «Υπάρχει άνθρωπος στον οποίο θα λείψει η Σπυροπούλου;».

Σχετικά με τον ρόλο του έρωτα στη ζωή του, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή μου. Εγώ είμαι άνθρωπος του έρωτα και των εραστών. Θέλω έρωτες όχι έναν έρωτα, με ενοχλεί».

Όταν ο δημοσιογράφος του ανέφερε πως ο σύντροφος του Άγγελου Μπράτη του λέει κάθε πρωί που ξυπνάνε πόσο όμορφος είναι, ο Νίκος Αποστολόπουλος δήλωσε: «Μου λες κάτι πολύ σημαντικό τώρα γιατί μπορεί να έχουμε ελπίδες όλοι, αφού βρήκες αυτός. Φαντάσου να ξυπνάς κάθε πρωί και να λες στον Άγγελο Μπράτη “τι όμορφος είσαι”. Πρέπει να είσαι ή του Συλλόγου Τυφλών και Κωφαλάλων ή κάπου να ανήκεις για να βλέπεις τον Άγγελο Μπράτη όμορφο».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: Η γκάφα στον αέρα της εκπομπής της – «Τι είπα πάλι; Συγγνώμη»

 Διονύσης Σχοινάς: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το νυχτερινό σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

 Ζήνα Κουτσελίνη: Βγήκε στην εκπομπή από το σπίτι της – Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα