Kate Μiddleton: Δάκρυα χαράς για μία 8χρονη που την πήρε από το χέρι για να αφήσει το κουκλάκι της για τη βασίλισσα

12:39 16/9/2022 - Πηγή: InStyle

Μία τρυφερή στιγμή κατέγραψαν οι κάμερες έξω από την έκταση του Σάντρινγκχαμ όταν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton εμφανίστηκαν να επιθεωρήσουν τα αφιερώματα και τα λουλούδια που το πλήθος αφήνει για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας πλησίασαν τους συγκεντρωμένους με τους οποίους συνομίλησαν, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την αγάπη και τη στήριξη αυτές τις δύσκολες ημέρες για τη βασιλική οικογένεια

μετά τον θάνατο της βασίλισσας.

I’m at Sandringham where the Prince & Princess of Wales will soon arrive to view floral tributes to her late Majesty the Queen #QueenElizabethII #PrinceWilliamofWales #PrincessofWales #KateMiddleton @9HoneyAU @Ninecomau pic.twitter.com/7LVBLeMJ7k

— Natalie Oliveri (@OliveriNatalie) September 15, 2022

She loves love, the people’s princess, Princess Catherine, and she helps a little girl lay flowers as a tribute to the Queen at Sandringham today.

Girl feeling! #PrincessCatherine #princessofwales #KateMiddleton https://t.co/2Pd3Q6c1dd pic.twitter.com/lIDPeOQQkQ

— O kingdom (@omabelllll) September 15, 2022

Η Kate Middleton είδε ένα κοριτσάκι που κρατούσε λουλούδια και ένα λούτρινο κόργκι και ήθελε να τα αφήσει μαζί με τα άλλα αφιερώματα. Η 8χρονη Elizabeth Sulkovska ήταν ανάμεσα στο πλήθος μαζί με άλλους συμμαθητές της. H Kate την εντόπισε και την ξεχώρισε οδηγώντας τη κοντά στη θάλασσα λουλουδιών, όπου μπόρεσε να αφήσει το κουκλάκι της στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ, κάτι που της προκάλεσε δάκρυα χαράς.

Πρίγκιπας William: Το αστείο του στο συγκεντρωμένο πλήθος και η έντονη συγκίνησή του -“Είμαι έτοιμος να κλάψω”

“Πήγα μαζί της να αφήσω τα λουλούδια και το κόργκι. Μου είπε “πού λες να αφήσουμε τα λουλούδια;” και εγώ απάντησα “να τα αφήσουμε εκεί” είπε η μικρούλα μετά για τη συνομιλία που είχε με την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ο διευθυντής του σχολείου της Elizabeth είπε ότι αυτή “ενθουσιάστηκε και έκλαψε από χαρά που την είχαν επιλέξει. “Είναι μία υπέροχη, καταπληκτική ευκαιρία” τόνισε και πρόσθεσε ότι ο θάνατος της βασίλισσας άγγιξε πολύ τη νέα γενιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα