Μαρία Πολύζου: «Κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου όταν ήμουν 11 χρονών»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και στον Αλέξανδρο Ρούτα μίλησε σήμερα 16/9 η Μαρία Πολύζου.

Η πρωταθλήτρια στίβου άνοιξε την καρδιά της και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, ενώ αποκάλυψε πως στην ηλικία των 11 ετών δέχτηκε κακοποίηση από τον πατέρα της.

«Μεγάλωσα στην Πάτρα. Είχα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά ήμουν και ένα παιδί που μόνο του κατάφερνε να βρει διέξοδο και φως στο τούνελ κάτω από οποιεσδήποτε

συνθήκες. Στα 11, όταν κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου, δεν σκέφτηκα να μιλήσω σε κάποιον. Δε νομίζω πως ένα παιδί μπορεί να μιλήσει εύκολα. Πόσω μάλλον για το 1980 που συνέβη σε εμένα. Ένα παιδί που κακοποιείται, παθαίνει σοκ. Παγώνει. Παγώνει ο κόσμος όλος. Δεν κινείται ο κόσμος. Εκεί έχουμε ένα εσωτερικό παγόβουνο που πρέπει το παιδί κάποια στιγμή να καταφέρει να το κινητοποιήσει», εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια, η Μαρία Πολύζου τόνισε πως ο αθλητισμός τη βοήθησε να ξεπεράσει αυτό το εφιαλτικό γεγονός και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο τότε δεν είχε μιλήσει σε κανέναν.

«Σε αυτό εμένα με βοήθησε ο αθλητισμός. Μου έδωσε τη δική μου ελευθερία και διέξοδο, την θεραπεία μου.Αυτή η ιστορία δεν είναι κάτι που περνάει εύκολα. Οι εφιάλτες υπάρχουν για χρόνια. Απλά κάποια στιγμή πρέπει να πατήσεις στα πόδια σου και να τα αφήσεις πίσω όλα αυτά», είπε στην πρωινή εκπομπή του Open.

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Ασημακοπούλου: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Πρωινό μας: Φαίη και Γιώργος Αυτιάς ξανά μαζί μετά από δέκα χρόνια -Η ανακοίνωση της συνεργασίας τους

Γρηγόρης Πετράκος: Η γνωριμία με τη Θεοφανία Παπαθωμά και η σχέση του με τον Πασχάλη Τσαρούχα

Keywords
Τυχαία Θέματα