Το show stopper φόρεμα της JLO μονοπώλησε τα φλας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

15:18 11/9/2021 - Πηγή: InStyle

Οι ‘Bennifer’ μας έχουν ήδη δώσει υπέροχες εμφανίσεις, αλλά αυτή στο κόκκινο χαλί του 78ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck περπάτησαν για πρώτη φορά μετά την επανένωσή τους στο red carpet, με στυλ και ως ζευγάρι με πολύ χημεία.

Η εμφάνιση της JLo

ήταν εκρηκτική και η Λατίνα σταρ εκμεταλλεύτηκε όλο τον αισθησιασμό και τις καμπύλες της για να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι εξακολουθεί να είναι πολύ sexy. Αφορμή ήταν η τελευταία ταινία του Affleck “The Last Duel” για την οποία υπογράφει και το σενάριο, που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ με συμπρωταγωνιστές τους Matt Damon, Adam Driver και Jodie Comer και αναμένεται στα σινεμά τον Οκτώβριο.


Tο ιστορικό δράμα, σε σκηνοθεσία Ridley Scott, διαδραματίζεται στη Γαλλία του 14ου αιώνα και αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που έχει βιαστεί από τον καλύτερο φίλο του συζύγου της. Ο τελευταίος προκαλεί τον φίλο του να δικαστεί με μάχη, η οποία τελικά γίνεται η τελευταία μονομαχία που έχει επιβληθεί νομικά στην ιστορία της χώρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η Jennifer επέλεξε ένα λευκό φόρεμα (ακούμε γαμήλιες καμπάνες;) με βαθύ λαιμόκοψη διακοσμημένη με στρας, στη γραμμή γοργόνας. Το υπογράφει ο Λιβανέζος σχεδιαστής, Georges Hobeika, και ανήκει στη συλλογή του Haute Couture για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2021. Το συνδύασε με ασημένια Jimmy Choo ψηλοτάκουνα πέδιλα, κοσμήματα Cartier και το υπέροχο χαμόγελο μιας φουλ ερωτευμένης γυναίκας.

Ως γνωστόν μια εικόνα χίλιες λέξεις…

Photo by Pascal Le Segretain/Getty ImagesPhoto by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Keywords
Τυχαία Θέματα