Κάπρι παντελόνια: Are back με ανανεωμένη φθινοπωρινή διάθεση

10:30 11/9/2021 - Πηγή: InStyle

Για πολύ καιρό, τα παντελόνια κάπρι -ή cropped με τη νέα τους εκδοχή- παρέμειναν στη λήθη και στο βάθος της ντουλάπας μας. Αλλά όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, η μόδα κάνει κύκλους και για να επανεκτιμηθεί ένα trend, χρειάζεται μια φρέσκια δημιουργική ανατροπή που ήρθε από τους οίκους Chanel και Dolce&Gabbana στις συλλογές τους φθινόπωρο/χειμώνας 2021-22, και από την Γερμανίδα influencer, Leonie Hanne.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, με ένα υπέροχο κίτρινο τούλινο φόρεμα από το brand Milla, η Leonie εντυπωσίασε με την επιλογή της, ωστόσο λίγες εβδομάδες πριν, στους δρόμους του Παρισιού, έφερε στο προσκήνιο τα capri pants, με ανανεωμένη φυσικά αισθητική.

Το glittered tweed Chanel παντελόνι του οποίου το στρίφωμα αγγίζει διακριτικά τις γάμπες, χωρίς να κολλάει στο δέρμα, συνδυάστηκε με ένα κόκκινο κασμίρ πουλόβερ με ραμμένα μαργαριτάρια στα γράμματα του οίκου και ενωμένα με τρισδιάστατο κέντημα, με Chanel strass πέδιλα, mini evening bag και εντυπωσιακά στρόγγυλα γυαλιά ηλίου του γαλλικού maison, θυμίζοντάς μας να εντάξουμε το κάπρι παντελόνι στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Οι προτάσεις των δύο γνωστών fashion houses:

Chanel F/W 21-22Chanel F/W 21-22Dolce&Gabbana F/W 21-22Dolce&Gabbana F/W 21-22Οι αγαπημένες μας επιλογές:

Max Mara cropped cotton-blend pants

Moncler Black Cropped Trousers

BALENCIAGA High-rise cropped wide-leg jeans

AREA cropped pants with crystals

Keywords
Τυχαία Θέματα