Γκουντάρας-Κάκκαβα: Απάντησαν on air στον Χάρη Βαρθακούρη για τον λογαριασμό του “Όλα Γκουντ” στο Instagram

Μία ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη “άναψε φωτιές” στον ΣΚΑΪ, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής κατηγόρησε την εκπομπή «Όλα Γκουντ» ότι έκλεψε τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής «Σου Κου Family» στο Instagram.

Να θυμίσουμε ότι την περσινή σεζόν, ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη παρουσίαζαν τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου το «Σου Κου Family», στη θέση του οποίου φέτος προβάλλεται η εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κακκαβά, «Όλα Γκουντ».

Η καινούργια εκπομπή, λοιπόν, αποφάσισε

να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό που είχαν δημιουργήσει στο «Σου Κου Family», ο οποίος μετρά 15.000 ακόλουθους.

Ο Χάρης Βαρθακούρης αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί και ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό. «Όχι όμως να πάρετε και το Instagram του Σου Κου Family και να κληρονομήσετε 15.000 followers. Έλεος δηλαδή, εγώ θα ντρεπόμουν. Ρόμπες!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σήμερα το μεσημέρι (11/9), ωστόσο, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θέλησαν να δώσουν την δική τους απάντηση περί του θέματος, μέσα από την εκπομπή τους.

«Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για τον καινούργιο μας λογαριασμό στο Instagram γιατί πολλά ακούγονται. Το Όλα Γκουντ υπήρχε στο κανάλι στο παρελθόν σε μια άλλη εκπομπή, μετά δόθηκε στην επόμενη εκπομπή και τώρα δόθηκε σε εμάς. Κάτι αντίστοιχο κάνουν όλα τα κανάλια. Και το Open έδωσε τον λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου στη Μπέττυ Μαγγίρα. Είναι κάτι που γίνεται. Καλό λοιπόν είναι να μη λέμε πράγματα για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και να συζητηθούμε. Δεν έχει να κάνει με εμάς. Εμάς μας έδωσαν αυτόν τον λογαριασμό, με αυτόν τον λογαριασμό θα τρέξουμε. Και μακάρι να μπορέσουμε να δώσουμε πολλά δώρα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Κατόπιν, η Ναταλί Κάκκαβα πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Να πω κάτι σε ανθρώπινο επίπεδο. Θα κάνω μια παράκληση. Εκφράσεις τύπου ρόμπες και ντροπή καλό θα ήταν να αποφεύγονται να λέγονται. Όλοι κάνουμε μια δουλειά. Καταλαβαίνω ενδεχομένως κάποια πικρία κάποιων ανθρώπων που θα ήθελαν να κάνουν τηλεόραση και δεν είναι αυτή την περίοδο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Αλλά παρακαλώ πολύ τέτοιες εκφράσεις ρίχνουν το επίπεδο. Γίνεται κίτρινο όλο αυτό και νομίζω πως δεν ταιριάζει σε κανένα. Τώρα είμαστε εμείς, του χρόνου μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Δε χρειάζεται ρε παιδιά όλο αυτό το ξεκατίνιασμα».

Διαβάστε ακόμα:

Καλύτερα δε γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού έκανε πρεμιέρα στον Alpha -Τα πρώτα της λόγια!

Νίκος Μπάρτζης: Αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του σήμερα με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον James Καφετζή

Θοδωρής Μαραντίνης: Οι ευχές και το μήνυμα στη Σίσσυ Χρηστίδου για την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Mega

Keywords
Τυχαία Θέματα