Dolphin Skin: Η νέα τάση που δίνει την πιο μαγική λάμψη

12:08 11/9/2021 - Πηγή: InStyle

H λάμψη στην επιδερμίδα φορέθηκε πολύ όλο το καλοκαίρι και θα συνεχίσει να φοριέται και το χειμώνα. Τα νέα beauty  trends εστιάζουν κυρίως στην καθαρή, αψεγάδιαστη και φωτεινή επιδερμίδα κι ένα απ’ αυτά που θα συζητηθεί είναι το dolphin skin trend. 

Το dolphin skin

trtend πέρα από το ιδιαίτερο όνομα του, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές στο Instagram και το TikTok, αφού είναι μια εύκολη μέθοδος να πετύχετε ένα λαμπερό και σέξι look. Ο όρος dolphin skin ξεκίνησε από τη makeup artist, Mary Phillips, που έχει συνεργαστεί με πολλές celebrities, όπως η Hailey Bieber, η Kendall Jenner και η Jennifer Lopez. Μάλιστα, το αποτέλεσμα αυτού του beauty trend θυμίζει τη φιλοσοφία της κορεάτικης κοινότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Το ζητούμενο σ’ αυτό το νέο trend είναι η πιο αλαβάστρινη και τέλεια επιδερμίδα, που χαρακτηρίζεται κυρίως από το λαμπερό φινίρισμα που έχει και το δέρμα των αγαπημένων δελφινιών. Κι αυτό μπορεί να  μπορεί να επιτευχθεί με δύο τρόπους: ο πρώτος είναι η πολύ καλή φροντίδα του προσώπου με προϊόντα περιποίησης και ο δεύτερος, και πιο άμεσος, είναι η εφαρμογή του μακιγιάζ, που θα αναδείξει λάμψη και μόνο λάμψη.

Μια σωστά δομημένη ρουτίνα περιποίησης που περιλαμβάνει προϊόντα ενυδάτωσης και αναζωογόνησης είναι ένα σημαντικό βήμα για να πετύχετε το “dolphin skin”. Οι ειδικοί προτείνουν να εντάξετε στη skincare ρουτίνα σας ένα ενυδατικό καθαριστικό προσώπου, έναν ορό με υαλουρονικό οξύ και μια πλούσια ενυδατική κρέμα. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε σε αυτή ροδόνερο που λειτουργεί και τέλεια ως primer πριν το μακιγιάζ. Εννοείται ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα μια αντηλιακή κρέμα, που φυσικά να μη δίνει ματ αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leah Baines | Makeup Artist (@leahbaines_mua)

Οσο για το μακιγιάζ, χρησιμοποιήστε ελάχιστο makeup στα σημεία που θέλετε να καλύψετε και δώστε μεγαλύτερη έμφαση στην εφαρμογή του highlighter, που θα τοποθετήσετε σε στρατηγικά σημεία του προσώπου, όπως το επάνω μέρος των ζυγωματικών, η περιοχή κάτω από τα φρύδια, η άκρη της μύτης κλπ. Σε κάθε περίπτωση, γι’ αυτό το dolphin skin trend αποφύγετε τη χρήση προϊόντων σε compact μορφή, αφού στόχος είναι να υπάρχει λάμψη σε όλο το πρόσωπο. Ακόμη και το ρουζ σας ας είναι κρεμώδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα