Proenza Schouler: Η Spring-Summer 2022 συλλογή τους είναι ένα εξωτικό ταξίδι στο αστικό τοπίο

10:24 11/9/2021 - Πηγή: InStyle

Μετά την λήξη των αλλεπάλληλων κατ’ οίκον περιορισμών και του γενικότερου κλίματος εσωστρέφειας εν μέσω της πανδημίας, το σχεδιαστικό δίδυμο των Lazaro Hernandez και Jack McCollough, αναζήτησε την έμπνευση μακριά από τις ΗΠΑ, επιλέγοντας να κάνουν ένα ταξίδι στην Χαβάη, και πιο συγκεκριμένα στο νησί Kauai.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Proenza Schouler

(@proenzaschouler)


Και μπορεί το αποτέλεσμα της συλλογής να μην μας οδηγεί συνειρμικά στην Χαβάη, μιας και το minimal urban στοιχείο κυριαρχεί στις δημιουργίες του brand, ωστόσο ο αέρας ενός ταξιδιού σε έναν εξωτικό προορισμό είναι αδιαμφισβήτητος. Το μόνο στοιχείο κλειδί που μαρτυρά το ταξίδι των δημιουργών είναι τα τύπου χαβανέζικα κολιέ από λουλούδια στον λαιμό των μοντέλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Proenza Schouler (@proenzaschouler)


Τι είδαμε; Τις απλές και προσεγμένες γραμμές των σχεδιαστών, σε άνετα χυτά υφάσματα, oversized πατρόν και extravagant λεπτομέρειες. Basic χρώματα που μπλέκονται με έντονο κίτρινο, πορτοκαλί, φούξια και μπλε. Cut outs, προσεγμένο tailoring που μοιάζει ανεπιτήδευτο και minimal acessorizing.

Street style με… άποψη στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης


Τι μας εντυπωσίασε; Η επιλογή των chunky loafers και των athleisure sandals ως μοναδικά παπούτσια της επίδειξης, η νέα εκδοχή του κοστουμιού που αντικαθιστά το παντελόνι με biker shorts και φυσικά τα prints, που αν και λίγα έδωσαν το στίγμα της τροπικής αίσθησης, φορεμένα σε αέρινα κομμάτια. Το απόλυτο highlight της συλλογής είναι, όμως, τα κρόσσια: φορέματα, μανίκια, στριφώματα, κολιέ και τσάντες, όλα επενδυμένα με πυκνά, παιχνιδιάρικα κρόσσια, που άλλοτε χρησιμοποιούνται για να ολοκληρώσουν ένα look, και άλλοτε δημιουργούν τις δικές τους ψευδαισθήσεις με τα layers να ακολουθούν και να συμπληρώνουν την φυσική κίνηση του σώματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Proenza Schouler (@proenzaschouler)

Δείτε τα looks που ξεχώρισαν:

Courtesy Proenza SchoulerCourtesy Proenza SchoulerCourtesy Proenza SchoulerCourtesy Proenza SchoulerCourtesy Proenza SchoulerCourtesy Proenza SchoulerCourtesy Proenza SchoulerCourtesy Proenza SchoulerCourtesy Proenza SchoulerCourtesy Proenza SchoulerCourtesy Proenza SchoulerCourtesy Proenza Schouler

Keywords
Τυχαία Θέματα