Το Moschino outfit της Heidi Klum μάς έκανε να… πεινάσουμε

18:30 5/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Heidi Klum φόρεσε το πιο fun σύνολο και μας έφτιαξε τη διάθεση.

Ο κορυφαίος οίκος μόδας Moschino είναι γνωστός για τις εκκεντρικές δημιουργίες του. Έντονα χρώματα, μεταλλικές υφές, παιχνιδιάρικα prints και out-of-the-box ιδέες αποτυπώνουν την ουσία του brand. Μάλιστα, μερικές φορές το τελικό αποτέλεσμα καταλήγει να είναι κάπως kitsch.

Και μολονότι όταν ακούμε τη συγκεκριμένη λέξη, μας έρχεται στο

μυαλό το κακό γούστο, δεν σημαίνει καθόλου αυτό. Αντιθέτως, ορίζεται ως το υπερβολικό στιλ που έχει ως βάση του την ειρωνεία. Και τι πιο ειρωνικό, από μια αθλητική φόρμα καλυμμένη με λαχταριστά φαγητά;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Πριν από λίγες ημέρες, η Heidi Klum απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό, στον δρόμο της για τα γυρίσματα του ‘America’s Got Talent’. Τα τελευταία χρόνια, η 48χρονη καλλονή βρίσκεται σε ρόλο κριτή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, τη βλέπουμε ντυμένη με ένα matching set του οίκου Moschino. Τόσο το oversized φούτερ, όσο και η φόρμα που φορούσε, είχαν junk food πάνω τους. Μερικά από τα φαγητά που μπορούμε να διακρίνουμε είναι οι τηγανητές πατάτες, τα hot dogs και τα παγωτά.

Συνδύασε το ‘kitsch’ σύνολο με μαύρες αρβύλες, cool γυαλιά ηλίου και μια μαύρη ταχυδρομική τσάντα. Η Heidi δεν φοβάται να πρωτοτυπήσει με την εμφάνιση και το στιλ της. Άλλωστε, οι πρωτότυπες Halloween στολές της έχουν μείνει γραμμένες στην ιστορία της pop culture.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Keywords
Τυχαία Θέματα