Survivor spoiler: Αποχώρηση – βόμβα από τον Άγιο Δομίνικο

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο Survivor έχουν ανακοινωθεί, με τους τηλεθεατές να είχαν τη δυνατότητα να στηρίξουν τον αγαπημένο τους παίκτη χθες το βράδυ 4/3.

Η μπλε ομάδα πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα, αφού έχασε και τα δύο αγωνίσματα ασυλίας και έτσι τα μέλη της κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιους συμπαίκτες τους.

Από την πρώτη ψηφοφορία βγήκε

ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ενώ από τη δεύτερη η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η Σοφιάννα Αβραμάκη έχοντας κερδίσει το τοτέμ της ατομικής ασυλίας ψήφισε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αναφέροντας πως το τελευταίο διάστημα έχει πέσει αγωνιστικά.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συμφώνησε με την Σοφιάννα Αβραμάκη και μάλιστα, ζήτησε από τους τηλεθεατές να στηρίξουν τη Βρισηίδα Ανδριώτου στην ψηφοφορία, καθώς πρόκειται για μια δυνατή παίκτρια.

Μετά το τέλος της χθεσινής ψηφοφορίας διάφορα spoilers σχετικά με την αποχώρηση της εβδομάδας κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Εκείνη που φαίνεται να συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και θα αποχωρήσει από το Survivor είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όνομα που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Διαβάστε ακόμα:

 Καίτη Γαρμπή -Πάτρα: «Δεν υπάρχει τιμωρία που να αρμόζει σε αυτό το τέρας»

 MasterChef: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε από το ριάλιτι μαγειρικής;

Πάτρα: Απειλεί με μηνύσεις η ιατροδικαστής που συνέταξε το πόρισμα για τη Μαλένα

Keywords
Τυχαία Θέματα