Πάτρα: Θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – Δεν πέθανε από καρκίνο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε μετά από κοινή απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, που πέθανε τον Ιανουάριο του 2022. Και ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα σχετικά με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, ένα πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί γύρω από τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

Το μεσημέρι της Τρίτης 5/4, η εκπομπή T-live παρουσίασε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, η οποία «έφυγε» από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020. Η ίδια εισήχθη στο νοσοκομείο στις 9 Σεπτεμβρίου, καθώς είχε πυρετό.

Υποβλήθηκε σε έναν υπέρηχο, ο οποίος βγήκε καθαρός.

Παρ’ όλα αυτά, δύο ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 11 Σεπτεμβρίου, η γυναίκα συνεχίζει να έχει πυρετό, ο οποίος αγγίζει τους 40 βαθμούς και έτσι υποβάλλεται σε νέα σειρά εξετάσεων. Τότε, εξετάζονται και οι καρκινικοί δείκτες, οι οποίοι ήταν φυσιολογικοί. Συνεπώς, η σπιτονοικοκυρά δεν είχε καρκίνο, ωστόσο η 33χρονη υποστηρίζει πως πέθανε εξαιτίας αυτού.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπήρχε υγρό στον πνεύμονα, βλάβες στο ήπαρ και αυξημένος όγκος στη μήτρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, ο καρκίνος του ενδομητρίου – που γράφεται ότι πέθανε η σπιτονοικοκυρά – είναι μια μορφή καρκίνου που μπορεί να εντοπιστεί εύκολα, είναι επίπονη, καθώς υπάρχουν συμπτώματα και δεν μπορεί ο ασθενής να πεθάνει από αυτή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακόμα, η Τατιάνα Στεφανίδου πρόσθεσε ότι άνθρωποι από το περιβάλλον της τής έλεγαν ότι λίγο καιρό πριν πεθάνει ήταν μια χαρά στην υγεία της. Οι αρχές έχουν παραλάβει τον φάκελό της και έτσι τα αίτια του θα θανάτου της πρόκειται να ερευνηθούν εις βάθος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Άνθιμος Ανανιάδης: Το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο της γιαγιάς του

 Καίτη Γαρμπή -Πάτρα: «Δεν υπάρχει τιμωρία που να αρμόζει σε αυτό το τέρας»

 Πάτρα: Απειλεί με μηνύσεις η ιατροδικαστής που συνέταξε το πόρισμα για τη Μαλένα

Keywords
Τυχαία Θέματα