Η Serena Williams δημοσίευσε μια γλυκιά στιγμή με την 4χρονη κόρη της, με ασορτί φορέματα Balmain

14:01 5/4/2022 - Πηγή: InStyle

Like mother like daughter… Η star του τένις μοιράστηκε μια ανάμνηση από τη φετινή Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2022-23, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαρτίου. Η γκαλερί του instagram περιελάμβανε φωτογραφίες της Williams και της Olympia Ohanian να ποζάρουν σε δωμάτιο ξενοδοχείου βικτοριανού στιλ. Η Olympia

κάθισε στο μαρμάρινο τζάκι και χαμογέλασε στην κάμερα, ενώ για μια άλλη πόζα προτίμησε ένα ροζ σκαμπό.

Το δίδυμο φορούσε τα ίδια ροζ φορέματα Balmain με μακριά μανίκια και ζιβάγκο. Η αθλήτρια συνδύασε το μίνι φόρεμά της με κόκκινα μποτάκια, ενώ η μικρή φορούσε μικροσκοπικά, ροζ χρυσά σανδάλια. «Γεια σου Olympia Ohanian, θυμάσαι εκείνη την εποχή που ήμασταν στο Παρίσι;», έγραψε η Serena στη λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams)

Πρόσφατα, η πρωταθλήτρια μίλησε σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη γέννηση της Olympia. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης με τη FridaMom, μίλησε για την τραυματική της εμπειρία κατά τη διάρκεια του τοκετού. «Παλιότερα, συζητούσαμε το πως τόσες γυναίκες δεν λένε την αλήθεια τους, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να την πεις. Όταν μοιράστηκα την ιστορία μου, δεν πίστευα ότι έκανα κάτι διαφορετικό”, είπε.

Η Serena Williams μίλησε για τη στιγμή που παραλίγο να χάσει τη ζωή της

Η ίδια στο παρελθόν σε ένα δοκίμιο για το CNN, κατέγραψε τη σχεδόν μοιραία καισαρική τομή. «Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα πρόσβαση σε μια τόσο απίστευτη ιατρική ομάδα γιατρών και νοσοκόμων σε ένα νοσοκομείο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας», ανέφερε τότε. “Ήξεραν ακριβώς πώς να χειριστούν αυτή την περίπλοκη εξέλιξη των γεγονότων. Αν δεν ήταν η επαγγελματική τους φροντίδα, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα”.

H Serena δεν διστάζει να μοιράζεται τις αλήθειες της, δίνοντας τη δύναμη και σε άλλες γυναίκες να πράξουν το ίδιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams)

Keywords
Τυχαία Θέματα