Πρίγκιπας William: “Μήνυμα” στον Harry με μια φωτογραφία του πρίγκιπα George – Η κρυφή σημασία

14:50 20/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Harry αναστατώθηκε ιδιαίτερα από μια φωτογραφία καθώς ένιωσε ότι ήταν μήνυμα-καρφί από τον αδελφό του William.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φέρεται να έλαβαν ένα… πικρό μήνυμα σχετικά με τη γραμμή διαδοχής, όπως ισχυρίστηκε ένας βασιλικός συγγραφέας, με μια βασιλική φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και στην οποία απεικονίζονται μαζί η σήμερα αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, ο πρίγκιπας William

και ο πρίγκιπας George.

Battle of Brothers: How Prince William & Harry’s Childhood Shaped Their Relationship #PEOPLEtheTVShow pic.twitter.com/Dky2AcBt8p

People (@people) October 21, 2020

Το στιγμιότυπο προκάλεσε κάποια αναστάωση, σύμφωνα με τον συγγραφέα Robert Lacey, ο οποίος στο βιβλίο του Battle of Brothers υποστήριξε ότι αυτό ήταν ιδέα του Κάρολου και είχε σχεδιαστεί για να δείξει τη φιλοδοξία του τότε μελλοντικού βασιλιά για μια λιτή μοναρχία.

Ο Lacey, γράφοντας για την Daily Mail, περιέγραψε την εικόνα ως “συναρπαστική” και “ιστορική”, υπενθυμίζοντας την “ουσία του βασιλικού συστήματος”. Πρόσθεσε: “Η (τότε) βασίλισσα με τρεις μελλοντικούς μονάρχες. Όλοι οι εν ζωή διάδοχοι – και ούτε μια υπόνοια για “εφεδρικό”, κάνοντας έτσι αναφορά στην αυτοβιογραφία του Harry, Spare.” Η φωτογραφία δείχνει την Ελισάβετ Β’ να στέκεται ανάμεσα στον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Κάρολο, το δεξί χέρι του οποίου ακουμπά στον ώμο του πρίγκιπα George.

New Photo of Queen Elizabeth II and her three heirs Charles, the Prince of Wales, William, the Duke of Cambridge and Prince George of Cambridge#queenelizabethii #queenelizabeth #princecharles #princeofwales #dukeofcambridge #princewilliam #princegeorge #princegeorgeofcambridge pic.twitter.com/cWnqJg8YQs

— europeroyals (@europeroyals_ig) January 3, 2020

Ο Lacey, επικαλούμενος πηγές των Ανακτόρων, δήλωσε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αίθουσα του θρόνου του Μπάκιγχαμ μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και ήταν ιδέα του Κάρολου.

Πρόσθεσε ότι πηγές του Παλατιού “άφησαν να εννοηθεί” ότι το σχέδιο απεικόνισης της άμεσης γραμμής της βασιλικής διαδοχής υποστηρίχθηκε “με ενθουσιασμό” από τον William, κάτι που, σύμφωνα με τον Lacey, “θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι στέλνει ένα μήνυμα στον μικρότερο αδελφό του”.

Ο συγγραφέας υποστήριξε ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ πήραν τη φωτογραφία “κατάκαρδα”, αν και άλλοι ειδικοί δήλωσαν ότι η απόφαση πιθανώς δεν είχε σκοπό να αναστατώσει το ζευγάρι, αλλά δείχνει πώς λειτουργεί η μοναρχία.

Ο βασιλικός συντάκτης του ITV Chris Ship δήλωσε ότι το πορτρέτο κυκλοφόρησε για να σηματοδοτήσει την έναρξη της δεκαετίας. Ο ίδιος δήλωσε: “Ήταν η βασίλισσα και οι τρεις μελλοντικοί βασιλιάδες – και υπήρχε επίσης ένα μικρό βίντεο που τους έδειχνε να ανακατεύουν πουτίγκες. Δεν λέω ότι έκοβαν τον Harry και τη Meghan, επειδή ήταν ένα σκληρό γεγονός ότι ο Harry δεν ήταν ποτέ μέρος αυτής της γραμμής διαδοχής“.

#royal #flashback December 2019 – Video “Queen Elizabeth, Prince Charles, Prince William and Prince George prepare Christmas pudding; ENGLAND: London: Buckingham Palace: INT *** BEWARE FLASH PHOTOGRAPHY *** (ITN) pic.twitter.com/k3cs2sTUpi

— Mace (@RoyaleVision) December 17, 2021

Ο Ship υποστήριξε ότι με την εικόνα αυτή φαινόταν σαν η βασιλική οικογένεια να εστιάζει στο μέλλον, με τη βασίλισσα και τους τρεις διαδόχους της. Ο πρίγκιπας William είναι ο επόμενος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, ακολουθούμενος από τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

Ο πρίγκιπας Harry είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, ενώ ο γιος του πρίγκιπας Archie είναι έκτος στη σειρά και η κόρη του πριγκίπισσα Lilibet έβδομη.

Keywords
Τυχαία Θέματα