Ο φύλακας άγγελος της Μαρίνας Σάττι

11:13 20/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ποιος είναι ο γοητευτικός δικηγόρος Ορέστης Καραγιάννης, που τους τελευταίους οκτώ μήνες έχει καταφέρει να ρίξει εξάρες στην καρδιά της πολυτάλαντης Μαρίνας Σάττι.

Με το τραγούδι «Ζari» η Μαρίνα Σάττι κατάφερε φέτος να κάνει όλη την Ελλάδα να μιλά για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς της μέχρι και τις ημέρες που βρέθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας, η Μαρίνα είχε δίπλα

της τον φύλακα άγγελό της, που διακριτικά της έδινε δύναμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της επί σκηνής και να αντιμετωπίσει τα αρνητικά σχόλια. Και μπορεί να κατέκτησε την 11η θέση, στην καρδιά της, όμως, ο σύντροφός της κατέχει την πρωτιά.

Η σχέση της Μαρίνας με τον Ορέστη Καραγιάννη, τον γοητευτικό δικηγόρο που έχει καταφέρει να ρίξει εξάρες στην καρδιά της πολυτάλαντης ερμηνεύτριας, μετρά ήδη οκτώ μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η τραγουδίστρια κρατά τη σχέση της μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας. Στους πρώτους μήνες της γνωριμίας τους, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να βρουν αυτά που τους ενώνουν και να περάσουν στιγμές μόνο για εκείνους. Στην ίδια ηλικία και στο ίδιο μήκος κύματος, η πολυσχιδής ερμηνεύτρια και ο δραστήριος δικηγόρος μπορεί επαγγελματικά να κινούνται σε άλλα μονοπάτια, αλλά έχουν βρει την αρμονία στη σχέση τους.

Όταν τον Μάρτιο ανακοινώθηκε η επιλογή της Μαρίνας για τον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της είχαν πάρει τις αποφάσεις τους για το πώς θα θωρακίσουν τη σχέση τους. Τόσο κατά τη διάρκεια του promo του τραγουδιού, όσο και κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων της Μαρίνας στο Μάλμε, ο Ορέστης έδωσε το «παρών». Διακριτικά βρισκόταν στο πλευρό της και της προσέφερε την αγάπη του και τη στήριξή του μακριά από το τιρκουάζ χαλί του διαγωνισμού. Ειδικά στο Μάλμε ο σύντροφός της βρισκόταν στην παρέα των καλών της φίλων και των μελών της οικογένειάς της και κατάφερε να μη γίνει αντιληπτός, τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Ο γοητευτικός πανύψηλος δικηγόρος εργάζεται σε κεντρικό δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι και έχει ειδίκευση σε ζητήματα που αφορούν το real estate, με τους πελάτες του να μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Στην προσωπική του ζωή είναι άνθρωπος της δράσης. Του αρέσει να οδηγεί μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, ενώ απολαμβάνει τα ταξίδια στη φύση. Ενας από τους στενούς φίλους του είναι και ο Πάνος Καινούργιος, αδελφός της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου, με τον οποίο έχουν μοιραστεί πολλά ταξίδια με τις μηχανές τους, αλλά και πολλές νυχτερινές εξόδους.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης δισκογραφίας που ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο καταφέρνει να μπει σε παγκόσμια charts, κάτι που αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική της Μαρίνας στο εξωτερικό, μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision.

ΠΗΓΗ: Realnews – ΚΟΡΥΝΑ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα