Σκάνδαλο! Απίστευτα Ιατρικά όργια!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Μπορεί ένα φάρμακο που κοστίζει 400 ευρώ να χρεώνεται στο ελληνικό δημόσιο ταμείο προς… 3.500 ευρώ; Μπορεί κι αυτό και ακόμα χειρότερα, όπως αποδεικνύουν τιμολόγια που έχουμε στα χέρια μας. Κάντε μια πρόχειρη αφαίρεση. Για ένα φάρμακο απλό, ένα τεμάχιο δηλαδή, διανέμουν κάποιοι μεταξύ τους λεία 3.000 ευρώ. Ποιοι τη μοιράζονται; Αυτό θα το δείξει η έρευνα.
Οι εμπλεκόμενοι στη διακίνηση των φαρμάκων με την εγκληματική υπερτιμολόγηση είναι η εταιρεία παραγωγής, το νοσοκομείο και ο γιατρός. Συνήθως το νοσοκομείο παρακάμπτεται και μένουν η εταιρεία και ο γιατρός με ενδιάμεσο τον ιατρικό επισκέπτη. Ο γιατρός θα πάρει σίγουρα πάνω από τα μισά, αφού θα δώσει και δωράκι σε κάποιο πρόσωπο στο νοσοκομείο. Έτσι, ο γιατρός θα βάλει στην τσέπη του από τα 3.000 τουλάχιστον τα μισά, η εταιρεία κοντά στα 800 με 1.000 ευρώ και οι ενδιάμεσοι τα 500 με 700 ευρώ. Για ΕΝΑ ΜΟΝΟ τεμάχιο φαρμάκου! Για κάντε πολλαπλασιασμούς από τα έγγραφα που δημοσιεύουμε σήμερα και ύστερα πάρτε… υπογλώσσιο (υπερτιμολογημένο και αυτό) για να υπολογίσετε πόσα κερδίζουν. Διότι, ο Κ. Καραμανλής είχε πει ότι ο χώρος της Υγείας ΜΟΝΟ φτάνει για να φτιάξουν τα οικονομικά της Ελλάδας και γιατί είναι αλήθεια ότι σε λογαριασμούς γιατρών υπάρχουν εκατομμύρια ευρώ. Εκατομμύρια, όχι αστεία.
Μια άγνωστη των αγνώστων φαρμακοποιός στο Θεαγένειο της Θεσσαλονίκης, που μπήκε στο κελί προχθές, είχε λογαριασμό με μισό εκατομμύριο, ΚΟΙΝΟ με αντιπρόσωπο ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ! Είναι το νοσοκομείο που είχε καταγγείλει ο επιθεωρητής Άρης Μουσιώνης ότι τους έπιασε να χρεώνουν στο δημόσιο ταμείο με 15.000 ευρώ ένα τεμάχιο φαρμακευτικού υλικού, το οποίο κόστιζε… 150 ευρώ. Εκεί φανταστείτε λεία… Όχι, ο Κ. Καραμανλής δεν έπιασε κανέναν και κανένα κύκλωμα. Έκανε κάτι εγκληματικότερο. Έκανε τη σύζυγό του γιατρό στον τομέα του καρκίνου… Από αυτόν τον τομέα είναι τα έγγραφα που δημοσιεύουμε, γιατί εκεί γίνεται το μεγάλο φαγοπότι στα κρατικά νοσοκομεία, στα πανεπιστημιακά, στις φαρμακευτικές εταιρείες, παντού… Δεν πήρε θέση η Νατάσα, άρα δεν εμπλέκεται πουθενά έως τώρα. Αν πάρει θέση σε κρατικό ή άλλο νοσοκομείο και έχει δικαίωμα συνταγογράφησης, τότε το ξαναψάχνουμε…
Πριν από μερικούς μήνες, είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες ότι σε λογαριασμούς γιατρών βρέθηκαν εκατομμύρια ευρώ. Οι πληροφορίες αφορούσαν το… Κολωνάκι, τα Γιάννενα, το Αγρίνιο, τη Θεσσαλονίκη, την Κόρινθο, την Πάτρα και, φυσικά, την ευρεία περιφέρεια της Αθήνας. Οι έρευνες ποτέ δεν προχώρησαν και, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτό συνέβη γιατί τα κυκλώματα αυτά έχουν τεράστιες προσβάσεις στις τρεις εξουσίες: την εκτελεστική, στην οποία ελέγχουν πολιτικούς, στη δικαστική, στην οποία επίσης ελέγχουν δικαστές με πολλούς και διάφορους τρόπους, και στη νομοθετική, στην οποία καταφέρνουν και αλλάζουν νόμους κατά πώς βολεύει. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ακόμα και στην περίοδο της κρίσης, υπουργός άλλαξε νόμο σε έξι μήνες από την προηγούμενη ψήφισή του και ο νόμος αυτός ευνοούσε ξένες φαρμακευτικές εταιρείες!

Ωχριά το σκάνδαλο

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Παρασκηνιο