Η Meghan Markle αντιγράφει τη Lady Diana από την κορυφή ως τα νύχια!

11:24 20/5/2024 - Πηγή: InStyle

Μήπως θέλει να γίνει Diana στη θέση της Diana;

Η Meghan Markle συνεχίζει να εξερευνά με έναν ιδιαίτερο τρόπο τη σχέση της με την πριγκίπισσα Diana. Θέλει ενδεχομένως να αναλάβει το ρόλο της αγαπημένης «πριγκίπισσας του λαού». Τόσο η συμπεριφορά της, όσο και η εξωτερική της εμφάνιση, δείχνουν πως η πρώην ηθοποιός αντιγράφει κατά γράμμα την πεθερά της και μητέρα του πρίγκιπα Harry.

Άραγε η Lady Di θα ενέκρινε όλη αυτή την ιστορία; Ή για να το πάμε στο στιλιστικό κομμάτι- θα μπορούσε η Meghan να γίνει ένα σύγχρονο style icon ή της λείπει η αυθεντικότητα;

Η αντιγραφή

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη Νιγηρία με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle άνοιξε και πάλι συζητήσεις, φορώντας ένα σύνολο που έδωσε έμφαση στην απλή κομψότητα. Φόρεσε λινό σακάκι και πουλόβερ και τα δύο από το brand Loro Piana και στενό λευκό τζιν Frame, δημιουργώντας ένα αέρινο, καλοκαιρινό σύνολο που απέπνεε φρεσκάδα και κομψότητα. Με λευκά loafers του οίκου Saint Laurent με τετραγωνισμένη μύτη και τα γήινα στοιχεία να παίζουν με την καθαρή βάση, η εικόνα της μας θύμισε κάτι από τα παλιά. Ή μάλλον κάποια από τα παλιά….!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan (fan page) (@_duchess_of_sussex)

Το Look της Diana

Το συγκεκριμένο σύνολο θύμιζε σε μεγάλο βαθμό τα όσα συνήθιζε να φορά η Diana, κυρίως κατά τις χαλαρές της εξόδους. Το λαδί σακάκι πάνω από το λευκό σύνολο ήταν μια απευθείας αναφορά σε μια εμφάνιση της Diana το 1994. Ενώ η διχρωμία των παπουτσιών από τον οίκο Saint Laurent ολοκλήρωνε τον απόλυτο “Diana look”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Candidly. (@thecandidly)

Η απόφαση της Meghan Markle να αναβιώσει το outfit αυτό, ίσως να αντανακλά τον σεβασμό και την αγάπη της προς την αξέχαστη πριγκίπισσα. Κάποιοι δε, μπορεί να δουν σε αυτό μια προσπάθεια να πάρει τη θέση της Diana. Οποιαδήποτε και αν είναι η πρόθεσή της, η Meghan Markle συνεχίζει να διχάζει το κοινό. Κι έτσι, κάνει τους πάντες να μιλάνε για εκείνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα