Kevin Costner: Τα δάκρυα μετά το 10λεπτο χειροκρότημα στις Κάννες – “Δεν θα το ξεχάσω ποτέ”

10:41 20/5/2024 - Πηγή: InStyle

O Kevin Costner δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν το κοινό στο Φεστιβάλ των Καννών τον χειροκροτούσε όρθιο επί 10 λεπτά, επιβραβεύοντας την πρώτη του σκηνοθετική προσπάθεια έπειτα από 11 χρόνια.

Ο 69χρονος ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν το κοινό σηκώθηκε όρθιο και καταχειροκρότησε για 10 λεπτά τη νέα του ταινία, Horizon: An American Saga.

Μετά

την ενθουσιώδη ανταπόκριση στο δράμα εποχής τεσσάρων επεισοδίων, ο ηθοποιός-σκηνοθέτης σκούπισε ένα δάκρυ πριν βγάλει έναν αξιομνημόνευτο λόγο και αποκαλύψει ότι “δεν θα ξεχάσει ποτέ” την εμπειρία του στο γαλλικό φεστιβάλ.

Απευθυνόμενος στο κοινό των Καννών, ο Costner αστειεύτηκε: “Λυπάμαι που έπρεπε να χειροκροτήσετε τόσο πολύ για να καταλάβω ότι έπρεπε να μιλήσω”.

Kevin Costner gets teary-eyed during the standing ovation for his film “Horizon: An American Saga” at Cannes. pic.twitter.com/ddOxeGUprm

— Variety (@Variety) May 19, 2024

“Τόσο καλοί άνθρωποι”, συνέχισε. “Μια τόσο καλή στιγμή, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους ηθοποιούς που ήρθαν μαζί μου, για τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα, που συνέχισαν να δουλεύουν”.

“Είναι μια αστεία δουλειά και χαίρομαι τόσο πολύ που τη βρήκα”, είπε και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν αυτό εδώ”.

Kevin Costner et son fils Hayes à Cannes pour présenter le film Horizon : Une saga américaine chapitre 1 dans lequel ils jouent tous les deux pic.twitter.com/stnIufr3kh

— Popcorns (@popcornsapp) May 19, 2024

Ο πρωταγωνιστής του Yellowstone μοιράστηκε επίσης ότι η εμπειρία του στις Κάννες έγινε ιδιαίτερα ξεχωριστή όχι μόνο από την ανταπόκριση του κοινού και το πόσο παθιασμένος είναι με το Horizon, αλλά και από τα παιδιά του, τα οποία στάθηκαν στο πλευρό του στο φεστιβάλ.

Kevin Costner kisses his #Horizon leading ladies on the cheek during the film’s standing ovation at Cannes Film Festival. pic.twitter.com/flgPH3yfgN

— Variety (@Variety) May 19, 2024

Ο σταρ νωρίτερα πόζαρε στο κόκκινο χαλί με την υποστήριξη των πέντε από τα επτά παιδιά του: Annie, 40 ετών, Cayden, 17 ετών, Grace, 13 ετών, Lily, 37 ετών, και Hayes, 15 ετών, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο Horizon μαζί με τον πατέρα του.

“Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό”, είπε ο σταρ στο κοινό, στην πρώτη σειρά του οποίου βρίσκονταν και τα παιδιά του. “Ούτε με τα παιδιά μου. Είναι όλοι τόσο όμορφοι, ντυμένοι τόσο ωραία, οι γυναίκες, οι άντρες. Είναι τόσο όμορφοι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα