Πώς η skincare ρουτίνα της beauty editor έγινε από τέλεια.. τελειότερη!

08:42 7/10/2019 - Πηγή: InStyle

Πριν σας πω οτιδήποτε, θα παραδεχτώ το εξής: η δουλειά μου ως beauty editor έχει το καλό του να φτάνουν στα χέρια μου συνέχεια νέα προϊόντα, με σκοπό να τα δοκιμάσω και έπειτα να γράψω για αυτά. Το άγχος αυτού είναι ένα: πότε θα προλάβω να τα δοκιμάσω όλα; Όπως είναι φυσικό, συνήθως δοκιμάζω το προϊόν για λίγες μέρες και έπειτα αναγκαστικά περνάω στο επόμενο. Λέω συνήθως γιατί υπάρχουν εκείνες οι μικρές εξαιρέσεις που με κάνουν να θέλω να χρησιμοποιήσω ένα προϊόν μέχρι

το τέλος του ή ακόμα και να το προμηθευτώ ξανά. Για μία τέτοια περίπτωση θα σας μιλήσω και σήμερα, αφού οι μικροί αυτοί θησαυροί της ομορφιάς πρέπει να μοιράζονται.

Παρένθεση: Το skincare ήταν από πάντα η αγαπημένη μου κατηγορία προϊόντων, γιατί πιστεύω ακράδαντα πως κανένα foundation/ρουζ/highlighter κοκ δεν πρόκειται να δείξει τέλειο αν ο «καμβάς» (βλ. επιδερμίδα) δεν είναι περιποιημένος. Ακριβώς για αυτό, όσο κουρασμένη κι αν είμαι το βράδυ ή όσο κι αν θα προτιμούσα να κοιμηθώ έξτρα το πρωί, δεν παραλείπω ποτέ την φροντίδα του δέρματός μου.

Αφού βγάλαμε όλα αυτά από τη μέση, ήρθε η στιγμή να σας αποκαλύψω τον «θησαυρό» που σας έλεγα παραπάνω. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτός αποτελείται από όχι ένα, αλλά δύο προϊόντα και το μυστικό κρύβεται στον συνδυασμό τους.

Τι εννοώ: ίσως έχετε ακούσει για το layering προϊόντων – ναι, layering, δηλαδή φοράς το ένα προϊόν πάνω από το άλλο, όπως συμβαίνει με τα ρούχα στη μόδα. Η Frezyderm αποφάσισε να βασιστεί πάνω σε αυτή την ιδέα, να την ερευνήσει και να δημιουργήσει τα Cream Boosters Velvet Concentrate, τα οποία ενισχύουν τη δράση της ενυδατικής κρέμας και καλύπτουν και άλλες ανάγκες που μπορεί να έχει η επιδερμίδα του προσώπου.

Και ναι, όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, τα boosters αυτά έχουν κάνει την skincare ρουτίνα μου από τέλεια… τελειότερη. Ο δικός μου «μαγικός» συνδυασμός αποτελείται από το Elastin Refill Cream Booster και τη Moisturizing Plus Cream.

Το Elastin Refill Cream Booster εμπλουτίζει με ελαστίνη την καθημερινή κρέμα και ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Η Moisturizing Plus Cream είναι ιδανική για ηλικίες 30+ και προσφέρει εντατική και σε βάθος ενυδάτωση και στα τρία επίπεδα της επιδερμίδας, με τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος.

Αφού καθαρίσω το πρόσωπό μου λοιπόν (το βράδυ κάνω απαραιτήτως και ντεμακιγιάζ πριν τον καθαρισμό προσώπου), ξεκινάω με το Cream Booster και μόλις απορροφηθεί, εφαρμόζω την ενυδατική. Αν ανήκετε στο ίδιο ηλικιακό group με εμένα, αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός και για εσάς, αλλά αν όχι, μην αγχώνεστε γιατί η Frezyderm έχει τις πιο αποτελεσματικές προτάσεις για κάθε ηλικία.

Είστε 20+; Επιλέξτε τον συνδυασμό Hyaluronic Acid Cream Booster και Moisturizing 24h Cream.

Το Hyaluronic Acid Cream Booster εμπλουτίζει με βιοενεργό υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους την κρέμα και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ενισχύοντας την κυκλοφορία του νερού σε κυτταρικό επίπεδο. Η κρέμα προσώπου Moisturizing 24h Cream είναι εμπλουτισμένη με 3 φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια για παρατεταμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας και ενίσχυση του κολλαγόνου και της ζωτικότητας.

Είστε 45+; Ο συνδυασμός για εσάς αποτελείται από το Super Booster και τη Moisturizing Rich Cream.

Το Super Booster εμπλουτίζει με 25 ενεργά συστατικά την καθημερινή κρέμα για ολική επαναφορά της νεανικής όψης. Η επιδερμίδα μετά είναι ορατά πιο φωτεινή, νεανική και αναζωογονημένη. Η Moisturizing Rich Cream ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος την ξηρή, αφυδατωμένη και ώριμη επιδερμίδα και θωρακίζει την υγρασία στο εσωτερικό της. Ενισχύει και βελτιώνει τη δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της εύθραυστης επιδερμίδας και προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων.

Είστε έτοιμες να κάνετε και τη δική σας ρουτίνα ομορφιάς από τέλεια.. τελειότερη;

Φωτογραφίες: Νίκος Μαλιάκος

Keywords
Τυχαία Θέματα