O πρίγκιπας George πήγε στο γήπεδο και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις αντιδράσεις του

13:02 6/10/2019 - Πηγή: InStyle

Μπορεί να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας και να πρέπει να υπακούουν σε πρωτόκολλα και κανόνες, αυτό όμως δε σημαίνει πως στερούνται πολλές από τις καθημερινές απολαύσεις των καθημερινών ανθρώπων.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William άλλωστε έχουν αποδείξει πολλές φορές μέχρι σήμερα πως δεν τους αρέσει καθόλου να προκαλούν ενώ δείχνουν να είναι ιδιαίτερα

cool ως γονείς.

O πρίγκιπας George, όμως, μεγαλώνει και σιγά-σιγά μπαίνει σε μία ηλικία που θέλει να κάνει πράγματα σαν αυτά που κάνουν και όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του. Έτσι λοιπόν, ο Δούκας κι η Δούκισσα του Cambridge τον πήραν μαζί με τη Charlotte και πήγαν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Aston Villa και της Norwich City.

Ο 6χρονος royal, φαίνεται πως το διασκέδασε με την ψυχή του, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σηκωνόταν, χειροκροτούσε και φώναζε σαν σωστός φίλαθλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΟ πρίγκιπας George απαγορεύεται να έχει «κολλητό» στο σχολείο-Δεν φαντάζεστε γιατί!

Το Rumble Online δημοσίευσε επίσης μία φωτογραφία της οικογένειας, στην οποία ο μικρός George είναι σε ξέφρενη κατάσταση, προφανώς με τα όσο συνέβαιναν στο παιχνίδι ενώ  η Kate με τον William απολάμβαναν τις αντιδράσεις του.

View this post on Instagram

@SoccerAM — a fantastic performance from Aston Villa @AVFCofficial at Norwich today!

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Oct 5, 2019 at 1:27pm PDT

What a wonderful video of a Prince George today at the football!! Loving it!! #football #princegeorge #princesscharlotte #katemiddleton #princewilliam #dukeofcambridge #DuchessofCambridge

pic.twitter.com/UPLmHT9RHv

— The Rumble Online (@theRumble9) October 5, 2019


Keywords
Τυχαία Θέματα