Τι προβλέπουν τα άστρα από 7-13.10.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 07.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο λειτουργεί ανατρεπτικά σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές σε σχέση με τρίτους, καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα αλλάζουν τη ροή των πραγμάτων και μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι

ή έχεις κοινά επιχειρηματικά συμφέροντα και δραστηριότητες. Σε προσωπικό επίπεδο, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να οδηγηθούν σε συγκρούσεις, φρόντισε να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου.

Στις 08.10 το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί πιεστικά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς νιώθεις άγχος και απαισιοδοξία που επηρεάζει τη συμπεριφορά σου. Αυτό εκφράζεται και στο ταίρι σου, καλά θα κάνεις να μετριάσεις πιθανή σκληρότητα και αδιαλλαξία που θα ενοχλήσουν και θα οδηγήσουν σε απομάκρυνση.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό βγάζοντας έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια, καθώς εντείνονται ανασφάλειες και καχυποψία κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Η ανάγκη για συγχώνευση είναι πασιφανής, αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε εμμονές και διάθεση απόλυτου ελέγχου προς το ταίρι σου. Απέφυγε ανάλογες συμπεριφορές και αφέσου στο πάθος που μπορεί να προσφέρει μοναδικές ερωτικές στιγμές. Σε οικονομικό επίπεδο, το ένστικτό σου κυριαρχεί σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις, μην αφήνεις όμως τους φόβους να προκαλέσουν αμφιβολίες, γιατί τότε θα μπεις σε αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 07.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί σκηνικό έντασης και αντιπαραθέσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η ένταση αυξάνεται λόγω ανατρεπτικών καταστάσεων που μπορεί να υπάρξουν. Αιφνιδιαστικές αλλαγές σε συνεργασίες μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και σε ψυχρότητα με πρόσωπα που πρωταγωνιστούσαν μέχρι τώρα στην επαγγελματική σου ζωή. Σημαντικό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και στη σχέση σου καθώς οι εκρηκτικές αντιδράσεις θα φέρουν ένταση και σφοδρές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Στις 08.10 το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένταση και προστριβές στον εργασιακό χώρο, καθώς η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα κατηφής και μπορεί να γίνεις σκληρός και απόλυτος με τους γύρω σου. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να εκτονώσεις σε πρακτικά εργασιακά θέματα την ενέργειά σου για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις σε εργασιακό επίπεδο.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό ανεβάζοντας τη διάθεσή σου, καθώς μπαίνεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και δεν χάνεις κοινωνική εκδήλωση που μπορεί να παρευρεθείς. Αυτό θα φέρει πολλά πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους και θα σε γεμίζει χαρά. Η ανάγκη για συντροφικότητα είναι κυρίαρχη και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να λύσεις θέματα με το ταίρι σου που μπορεί να προκαλούσαν εντάσεις. Προσοχή στην τάση να αποδέχεσαι με ευκολία ότι θέλουν οι άλλοι και να καταπιέζεις τα δικά σου «θέλω».

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 07.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει την ένταση στη δουλειά και την καθημερινότητα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που θα σε ωθήσουν στο να αντιπαρατεθείς με τους συναδέλφους σου και να προκληθούν εντάσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί οι περίεργες αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν θα επηρεάσουν και το πρόγραμμά σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα και οξυθυμία ή τρελούς ρυθμούς στους οποίους θα πρέπει να ανταποκριθείς.

Στις 08.10 το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ρίχνει την ψυχολογία σου επηρεάζοντας κυρίως την προσωπική σου ζωή, αφού είναι έντονη η κατήφεια και η χαμηλή αυτοεκτίμηση που μπορεί να εκτονωθεί στο ταίρι σου επηρεάζοντας αρνητικά τη σχέση σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την επικριτικότητα και τη σκληρότητα.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό βοηθώντας σε στο να εξισορροπήσεις το κλίμα στον εργασιακό χώρο και στην καθημερινότητα. Γεγονός είναι ότι θέλεις να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά, αυτό όμως σε οδηγεί στο να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά. Στην προσωπική σου ζωή, σημαντικό είναι να εκμεταλλευτείς τη συγκυρία για να λύσεις λεπτομέρειες τις καθημερινότητας που μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου. Φρόντισε να αφήσεις την επικριτικότητα στην άκρη για να υπάρξουν λιγότερες εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 07.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει την ένταση στην προσωπική σου ζωή, καθώς ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα εντείνουν τη νευρικότητα και μπορεί να προκληθούν συγκρούσεις που θα δυναμιτίσουν τη σχέση με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις αφού το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αντιπαρατεθείς έντονα και να μην υπάρξει θετική εξέλιξη στην πορεία τους. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για μία ξαφνική απόδραση που θα εντείνει τον ερωτισμό και θα σε απαλλάξει από νεύρα και πιθανούς καυγάδες.

Στις 08.10 το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει έντονη κυκλοθυμία και απαισιοδοξία κυρίως σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον και ευθύνες που μπορεί να έχεις επωμιστεί. Γίνεσαι επικριτικός με τον εαυτό σου και αυτό εκφράζεται και σε οικεία πρόσωπα δημιουργώντας ψυχρότητα. Φρόντισε να διοχετεύσεις σε πρακτικά ζητήματα τη δράση σου και να δείξεις ψυχραιμία καθώς το άγχος δεν θα σε βοηθήσει.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό εντείνοντας τον ερωτισμό και την αυτοπεποίθησή σου στο φλερτ. Η δοτικότητα και η γενναιοδωρία σε χαρακτηρίζει και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στο σύντροφο και στο περιβάλλον σου. Η γοητεία σου εντυπωσιάζει και πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν άμεσα ενδιαφέρον για εσένα. Προσπάθησε μόνο να μην εγκλωβιστείς στις δικές σου ανάγκες, αδιαφορώντας για του συντρόφου ή πιθανής νέα γνωριμίας που θα προκύψει αφού αυτό θα είναι αρκετό για να υπάρξουν προστριβές.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 07.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο ανατρέπει πιθανά σχέδια που μπορεί να υπάρχουν για οικογενειακά ζητήματα ή συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία. Σημαντικό είναι να καταφέρεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, διαφορετικό το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα. Καλό είναι επίσης να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο που μπορεί να προκαλέσουν ένταση. Προσπάθησε να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου και να περιορίσεις επιθετικότητα και εριστική διάθεση.

Στις 08.10 το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω προκαλεί πιθανά απογοήτευση και κατήφεια σε ότι αφορά την επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον και αυτό είναι κάτι που θα σε οδηγήσει στην εσωστρέφεια. Μπορείς να γίνεις σκληρός και απόλυτος με σημαντικά πρόσωπα για εσένα, κυρίως όμως γίνεσαι σκληρός με τον εαυτό σου και αυτή είναι η πηγή που απορρέουν όλα.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό ενισχύοντας σημαντικά την ανάγκη για να βρίσκεσαι με την οικογένεια, καθώς θέλεις να εισπράττεις τρυφερότητα και ασφάλεια. Σημαντικό είναι για εσένα το να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του προσωπικού σου χώρου που θα βοηθήσει για να φτιάξει την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και τα πρόσωπα που υποδέχεσαι. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή, περιόρισε χειριστικές τάσεις και επικεντρώσου στις όμορφες στιγμές που μπορείς να προκαλέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 07.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο ανατρέπει πιθανά σχέδια ή συμφωνίες που μπορεί να υπήρχαν σε ότι αφορά το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα που εμπλέκονται στις υποθέσεις αυτές. Προσοχή γιατί η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει και με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου που θα οδηγήσει στο να αποστασιοποιηθείς και να ψυχρανθείς μαζί τους.

Στις 08.10 το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει ανασφάλειες και φόβους που κυρίως προέρχονται από οικονομικά ζητήματα και πιθανά να σε ωθήσουν στο να γίνεις έντονα κτητικός και απολυταρχικός σε ότι αφορά τις οικονομικές σου κινήσεις και συμφωνίες. Να θυμάσαι ότι η απαισιοδοξία δεν θα βοηθήσει στο να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή αρνητικά.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και ανεβάζει τη διάθεσή σου στα ύψη, καθώς γίνεσαι έντονα κοινωνικός και διαχυτικός με τους γύρω σου. Σημαντικό είναι για εσένα το να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά λόγω της επικοινωνιακής σου δεινότητας που εντυπωσιάζει. Προσοχή δείξε σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για κοντινές αποδράσεις με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 07.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει ένταση λόγω ανατροπών και αιφνιδιαστικών γεγονότων που πιθανά να αλλάξουν τη ροή οικονομικών συμφωνιών και ζητημάτων που σε απασχολούν. Σημαντικό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί νευρικότητα και αδιαλλαξία σχηματίζουν ένα εκρηκτικό συνδυασμό που θα σε επηρεάσει αρνητικά σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Προσοχή και σε συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορεί να οδηγήσουν στην απόλυτη σύγκρουση και σε απόσταση μεταξύ σας.

Στις 08.10 το τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί περιοριστικά στο να πάρεις δυναμικές αποφάσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, κάτι που θα προκαλέσει αυτοματαίωση και απαισιοδοξία. Σημαντικό είναι να καταφέρεις να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου αυτά που μπορείς να καταφέρεις και να μην επιτρέψεις σε αρνητικά συναισθήματα να ρίξουν την ψυχολογία σου.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και έρχεσαι σε επαφή με τις ανάγκες σου με μεγαλύτερη ευκολία και επικεντρώνεσαι στο να τις καλύψεις σε όλα τα επίπεδα, υλικά και συναισθηματικά. Γεγονός είναι ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία εξόδων που μπορεί να είναι περιττά, γι’ αυτό προσπάθησε να μην αφεθείς έρμαιο στην καταναλωτική σου μανία και να κρατήσεις το μέτρο. Πάθος και αισθησιασμός απογειώνουν τη σχέση, προσπάθησε να περιορίσεις κτητικές τάσεις που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 07.10 ο Ερμής στο ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο επηρεάζει δυσάρεστα την επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μπορεί να φέρει ανατροπές σε συνεργασίες και προσωπική ζωή που θα προκαλέσουν ένταση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε παρορμητισμό και επιθετική διάθεση που μόνο ζητήματα θα προκαλέσουν καθώς μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου που θα οδηγήσουν στην αποξένωση και σε ψυχρότητα.

Στις 08.10 το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την εσωστρέφεια και πιθανό είναι ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν να βουλιάζουν την ψυχολογία σου. Η αυτοματαίωση και η σκληρότητα που αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου εκδηλώνεται και στους γύρω σου δημιουργώντας παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις την επικριτικότητα σε συναδελφικό επίπεδο, καθώς οι θολές σκέψεις και η απαισιοδοξία δεν βοηθούν στο να είναι αντικειμενικός.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό στο περιβάλλον σου, αφού διεκδικείς την προσοχή τους και το να καλύψουν αυτά που αποζητάς. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς καθώς τραβάς τα βλέμματα και το ενδιαφέρον, φρόντισε μόνο να εγκλωβίζεσαι στο «εγώ» και στις δικές σου ανάγκες, αφού μόνο με κατανόηση και των άλλων θα μπορέσεις να έχεις όμορφες στιγμές σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 07.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος για τα οποία συζητάς, καθώς επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά σου και το χώρο εργασίας σου. Γεγονός είναι ότι χάνεσαι στις σκέψεις και παράλληλα με τη νευρικότητα μπορεί να οδηγηθείς σε συγκρούσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή πρόσωπα από το παρελθόν που μπορεί να επιστρέψουν και να προκαλέσουν ένταση και εκνευρισμό.

Στις 08.10 το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει το κλίμα στις φιλικές σου σχέσεις και να υπάρξουν ζητήματα που θα σε ωθήσουν στο να γίνεις σκληρός. Αυτό όμως έχει αναφορά σε δικές σου ανασφάλειες, καθώς μπορείς να γίνεις σκληρός στον εαυτό σου και στο φιλικό περίγυρο. Εμπόδια μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά σχέδια και φιλοδοξίες, καλό είναι να μην πτοείσαι.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και ο έρωτας με τον ρομαντισμό απογειώνουν την προσωπική σου ζωή. Επιδιώκεις να βρεθείς με το ταίρι σου και να απολαύσεις όμορφες στιγμές μακριά από όλους και όλα. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, καλό είναι να μην βιαστείς σε συμπεράσματα καθώς ο έντονος συναισθηματισμός σε οδηγεί στο να εξιδανικεύεις καταστάσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε νέες γνωριμίες, καθώς δεν αποκλείεται να μην κάνουν ξεκάθαρα τα κίνητρά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 07.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές αλλαγές σε ότι σχέδια και όνειρα που έχεις δρομολογήσει. Σημαντικό είναι να περιορίσεις τον εκνευρισμό και σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις γιατί οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές σε περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες. Φρόντισε να κατεβάσεις ρυθμούς και τόνους και αποδέξου διαφορετικές προτάσεις που μπορεί να φέρουν κάτι καλό για εσένα.

Στις 08.10 το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου εντείνει την πίεση σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς υπάρχει το αίσθημα της ματαιότητας που μαζί με την απαισιοδοξία ρίχνουν την ψυχολογία σου. Φρόντισε να μην γίνεσαι σκληρός με τους γύρω σου, καθώς αυτό που βγάζεις στον εαυτό σου εκδηλώνεται και στο περιβάλλον σου προκαλώντας δυσάρεστες στιγμές και αποτελέσματα.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και νιώθεις ότι είναι άμεση ανάγκη σου να επικεντρωθείς στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με φίλους και να περνάς καλά μαζί τους. Η έντονη ανεξαρτησία μπορεί να προβληματίσει το ταίρι σου και να προκληθούν ζητήματα μεταξύ σας. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά είναι οι κοινές πεποιθήσεις και η εναλλακτική οπτική της ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 07.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει συγκρούσεις σε ότι αφορά τον επαγγελματικό χώρο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει αιφνιδιαστική αλλαγή σχεδίων και συμφωνιών που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να περιορίσεις νευρικότητα και απολυτότητα γιατί δεν βοηθούν στο να πέσουν οι τόνοι και να δεις ξεκάθαρα την όποια κατάσταση προκύψει. Βρες εναλλακτικές ιδέες ή πρωτοποριακά σχέδια για να προωθήσεις επαγγελματικές υποθέσεις που σε αγχώνουν.

Στις 08.10 το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει στο να χάσεις προσωρινά την αισιοδοξία σου, καθώς μπορεί να πιεστείς από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη την αυστηρότητα και την αδιαλλαξία, καθώς με το να γίνεις σκληρός δεν θα είναι εύκολο να μην υπάρξει ψυχρότητα στις σχέσεις σου.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο επαγγελματικό πεδίο που θα σε βοηθήσουν στο να λάμψεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Νέες γνωριμίες μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή αλλάζοντας άρδην το προφίλ σου. Προσπάθησε μόνο να μην αποστασιοποιείσαι από τα συναισθήματα γιατί εκ λογικεύεις ότι έχει να κάνει με τον έρωτα, κάτι που δεν του ταιριάζει.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 07.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ένταση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, αφού διαφωνίες και φανατισμός δεν θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για επικοινωνία. Ανατροπές σε σχέδια για σπουδές ή ταξίδια μπορεί να υπάρξουν που θα σε εκνευρίσουν και να σε οδηγήσουν σε ξεσπάσματα. Μην αφήσεις τα νεύρα να κυριαρχήσουν και βρες εναλλακτικές που θα σε καλύπτουν.

Στις 08.10 το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει ζητήματα σε οικονομικές υποθέσεις και στην προσωπική σου ζωή, καθώς γίνεσαι σκληρός και απολυταρχικός με του γύρω σου λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών. Εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε οικονομικά θέματα, φρόντισε να μην απογοητευτείς γιατί αυτό θα σε οδηγήσει στο να βουλιάξεις ψυχολογικά.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, μία ιδιαίτερα θετική συγκυρία για εσένα αφού ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Φρόντισε να απολαύσεις τη διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι, καθώς μπορείς να πρωταγωνιστήσεις την επόμενη περίοδο, με τις ερωτικές κατακτήσεις να είναι πολλές, κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Ταξίδια με το ταίρι σου θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την σχέση σου, μην διστάσεις να τα πραγματοποιήσεις και να περάσεις μοναδικά. Ο έρωτας είναι για εσένα περιπέτεια, αυτό όμως μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου γιατί το παιχνίδι μπορεί να γίνει εντονότερο και να χαθεί το μέτρο, απέφυγέ του.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 7-13.10.2019 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, ζωδια σημερα, επηρεάζει, δραση, φλερτ, νέα, βρες, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, θεμα εκθεσης 2012, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, αποτελεσματα, διακοσμηση, αφροδιτη, δουλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, πιεση, προγραμμα, φλερτ, ψυχολογια, αγχος, αισιοδοξια, αμφιβολιες, αρδην, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βρες, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, γοητεια, δειξε, δειτε, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκρηκτικο, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, ενστικτο, εξελιξη, επικοινωνια, επηρεάζει, ερμης, ερχεσαι, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, υπηρχαν, θυμασαι, καχυποψια, κλιμα, λεπτομερειες, λογια, μακρια, μπορεις, μυστικα, νευρα, οικογενεια, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πηγη, ροη, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, ιδιαιτερα, νιωθεις, παιχνιδι, θεματα, υλικα, υλικο
Τυχαία Θέματα