Όλα τα street style looks της Kendall Jenner από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

08:47 14/9/2021 - Πηγή: InStyle

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έφτασε στο τέλος της και εκτός από τις νέες τάσεις και τις προτάσεις των σχεδιαστών, όπως τα είδαμε στα catwalks, η προσοχή των απανταχού fashion girls είναι εξίσου στραμμένη στα ωραιότερα street style looks.

MTV VMAS 2021: Το λαμπερό red carpet που εντυπωσίασε


Η Kendall Jenner, σε συνεργασία με την στυλίστρια Dani Michelle,

η οποία επιμελείται το styling  και της αδερφής της Kourtney Kardashian, έχουν καταφέρει να μετατρέψουν τους δρόμους της Νέας Υόρκης σε one woman show, με το 25χρονο supermodel να μας χαρίζει μερικά από τα πιο fashion forward outfits του φθινοπώρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Gabriela Hearst Spring 2022 collection: Η μόδα επιστρέφει στην έννοια της κοινότητας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Michelle (@danixmichelle)


Η Jenner χαρακτηρίζεται για το minimal-yet sexy- style της, καθώς επιλέγει απλά και κομψά κομμάτια σε basic χρωματισμούς, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην άψογη εφαρμογή, την ποιότητα και την άνεση. Η ίδια έχει αδυναμία και της αρέσει πάντοτε να αναδεικνύει νέους σχεδιαστές, κάνοντας ένα mix and match με κλασικά items των πιο γνωστών luxury οίκων.

Get the look:Mini strapless dress+mulesinstagram/@danixmichelleBlack flarred pants+ white tank topinstagram/@danixmichelleMicro mini skirt+platform bootiesinstagram/@danixmichelleWide leg pants+stripped overall+thong sandalsinstagram/@danixmichelle

Keywords
Τυχαία Θέματα