Η Selena Gomez παρέδωσε μαθήματα φθινοπωρινού στυλ

11:40 13/9/2021 - Πηγή: InStyle

Η Selena Gomez αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο καλοντυμένες διασημότητες του Hollywood. Το στυλ της συνδυάζει την άνεση με την κομψότητα, διατηρώντας πάντοτε ένα ιδιαίτερα θηλυκό ύφος. Η 29χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας προτιμάει συνήθως ουδέτερους τόνους, minimal γραμμές και κλασσικά κομμάτια. Το πρόσφατο NYC look

της δεν είναι η εξαίρεση του κανόνα, καθώς η ταλαντούχα star παρέδωσε μαθήματα στυλ για ακόμη μια φορά.

Η Zendaya με custom made Balmain και Valentino έκλεψε την παράσταση στη Βενετία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)


Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν η Gomez έφτασε στο The Late Show με τον Stephen Colbert στο Ed Sullivan Theatre της Νέας Υόρκης. Κατά γενική ομολογία ήταν πιο εντυπωσιακή και λαμπερή από ποτέ, τραβώντας έτσι όλα τα βλέμματα πάνω της. Φορούσε ένα mini μαύρο φόρεμα, το οποίο πρόκειται για δημιουργία του Victor Glemaud και ένα ασορτί πλεκτό cardigan. Το μήκος του little black dress της είναι ιδανικό για το φθινόπωρο και αναδεικνύει πολύ όμορφα τη σιλουέτα της. Ολοκλήρωσε το stylish ντύσιμό της με λεπτά ψηλοτάκουνα σανδάλια και κόκκινο κραγιόν.

Cardigan: Όλοι οι τρόποι να το εντάξουμε στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Young (@kateyoung)

Το συγκεκριμένο σύνολο μας άρεσε πολύ, καθώς μπορεί να φορεθεί σε πληθώρα περιστάσεων από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επιπρόσθετα ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και τις ηλικίες. Η chic ζακέτα ήταν μια ωραία και πρακτική πινελιά, διότι οι πρώτες κρύες μέρες του φθινοπώρου έχουν ήδη φτάσει. Ένα πανωφόρι λοιπόν είναι must για αυτή την περίοδο. Ανυπομονούμε να δούμε τα μελλοντικά outfits της και να αντλήσουμε έμπνευση και από αυτά.

Η Kate Hudson φόρεσε το πιο trendy little black dress

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Keywords
Τυχαία Θέματα