Η Britney Spears και ο Sam Asghari αρραβωνιάστηκαν

08:39 14/9/2021 - Πηγή: InStyle

Η Britney Spears και ο επί πέντε χρόνια σύντροφος της Sam Asghari είναι επισήμως αρραβωνιασμένοι. Το ζευγάρι ξεκίνησε να είναι μαζί το 2016, αφότου γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι Slumber Party της διάσημης τραγουδίστριας. Η χημεία τους ήταν τότε αδιαμφισβήτητη και αυτό τους οδήγησε στο να κάνουν πολύ γρήγορα την σχέση τους Instagram

official.

Jennifer Lawrence: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

“Γυρίζαμε μια σκηνή, στην οποία έπρεπε να περπατήσω στον διάδρομο και να περάσω από την πόρτα, ώστε να φτάσω στο δωμάτιο. Καθόμασταν λοιπόν εκεί και περιμέναμε μαζί για πολύ ώρα” είχε αποκαλύψει η Spears σχετικά με την πρώτη τους γνωριμία. “Επομένως κατά κάποιο τρόπο αναγκαστήκαμε να μιλήσουμε ο ένας στον άλλον. Μπορεί να ήξερε το όνομά μου αλλά δεν με γνώριζε προσωπικά και εγώ δεν είχα ιδέα ποιος είναι” πρόσθεσε. Ύστερα από μια σύντομη συζήτηση για sushi και ένα πιθανό ραντεβού, ο backup dancer έδωσε τον αριθμό του στην 39χρονη pop star.

Olivia Wilde: Στο πλευρό του Harry Styles κατά τη διάρκεια της περιοδείας του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Φτάνοντας στο σήμερα, οι δυο τους ανακοίνωσαν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram ότι αρραβωνιάστηκαν. Τα χαρμόσυνα νέα κατέφθασαν μόλις λίγες μέρες μετά από την απελευθέρωση της Britney. Πιο συγκεκριμένα, αποδεσμεύτηκε πλήρως από τον περιοριστικό έλεγχο του πατέρα της. Όπως υποστηρίζει η ίδια, οι όροι της συμφωνίας την εμπόδιζαν να παντρευτεί ή να κάνει περισσότερα παιδιά.

Lily Collins: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο manager της, ο οποίος μίλησε στον Τύπο για το ευχάριστο γεγονός. “Το ζευγάρι έκανε σήμερα επίσημη την μακροχρόνια σχέση του και νιώθουν βαθιά συγκινημένοι για τη στήριξη, την αφοσίωση και την αγάπη που εκφράζει ο κόσμος” δήλωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Keywords
Τυχαία Θέματα