Gabriela Hearst Spring 2022 collection: Η μόδα επιστρέφει στην έννοια της κοινότητας

10:30 13/9/2021 - Πηγή: InStyle

Ένας απόλυτα σκοτεινός χώρος και ένα εκτυφλωτικά φωτεινό catwalk, λουσμένο στο λευκό, ψυχρό φως. Όποιος ξέρει και παρακολουθεί την Gabriela Hearst αναγνωρίζει αμέσως την λιτή αισθητική της παρουσίασης, που σε προετοιμάζει να εστιάσεις στις δημιουργίες της.

Gigi Hadid: Το psychedelic ασύμμετρο παντελόνι που φόρεσε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης


Μια συλλογή που δηλώνει την επιστροφή στις ρίζες, στους locals και την ιδιαίτερη παράδοση των Ινδιάνων του έθνους Navajo, ένα μέρος που ανήκει στην Αμερική του 2021, αλλά διατηρεί

την αυθεντικότητα της φυλής του, με όλες τις επακόλουθες συνέπειες της περιθωριοποίησης και απομόνωσης τους. Η Hearst συνεργάστηκε με μέλη της κοινότητας του, για τα υπέροχα πλεκτά με βελονάκι σε στυλ crochet, τα οποία δημιουργήθηκαν μέσω των παραδοσιακών τεχνικών της φυλής και προστέθηκαν πάνω στα ρούχα.

Courtesy Gabriela HearstCourtesy Gabriela Hearst

Τα items της σειράς αγγίζουν τα όρια του resort, φέρνοντας μια αρκετά “καλοκαιρινή” άνοιξη στους δρόμους της πόλης, με αέρινα maxi φορέματα, boho χαρακτηριστικά, μακριά πανωφόρια από μαλακό καστόρι, πολύχρωμα πλεκτά και μανίκια με έντονα πλισέ, που συνδυάζονται με παντόφλες από φελλό, μεγάλα καλάθια και τσάντες με macrame.

Courtesy Gabriela HearstCourtesy Gabriela HearstCourtesy Gabriela Hearst

H ίδια η Hearst εξομολογήθηκε πως μέσα στην συλλογή αντικατοπτρίζεται η εμπειρία της από την ψυχική ασθένεια μιας στενής της φίλης, που ξεπεράστηκε από κοινού, με τη πολύτιμη βοήθεια των δικών της ανθρώπων. Η έννοια της κοινότητας είναι ισχυρή και θεραπευτική για την σχεδιάστρια σε κάθε της έκφανση και τώρα μοιάζει πιο αναγκαία από ποτέ. “Το να δημιουργείς όμορφα, επιθυμητά κομμάτια, που παράλληλα ενδυναμώνουν κάποιους άλλους είναι ίσως μια από τις πιο ικανοποιητικές, προσωπικές εμπειρίες”, δήλωσε.

Τα κορυφαία looks:

Courtesy Gabriela HearstCourtesy Gabriela HearstCourtesy Gabriela HearstCourtesy Gabriela HearstCourtesy Gabriela HearstCourtesy Gabriela HearstCourtesy Gabriela HearstCourtesy Gabriela HearstCourtesy Gabriela HearstCourtesy Gabriela HearstCourtesy Gabriela HearstCourtesy Gabriela Hearst

Keywords
Τυχαία Θέματα