Polka dots trend: Πώς να φορέσετε την πουά τάση σαν την Kate Middleton

09:38 30/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Δούκισσα του Cambridge ξέρει πολύ καλά πώς να δημιουργεί τάσεις και πώς να τις επαναφέρει. Όπως κι έκανε, με την τελευταία πουά εμφάνιση, η οποία, ομολογουμένως, θύμισε λιγάκι Julia Roberts στην ταινία “Pretty Woman”. Σικάτη και κομψή, η Kate Middleton

πόνταρε στη… δύναμη της βούλας, φορώντας ένα midi πλισέ φόρεμα με ζώνη και ιδιαίτερους ώμους, το οποίο συνδύασε με signature χειροποίητο καπέλο, υπογραφή της βασιλικής φινέτσας. Και τώρα, όλες επιθυμούμε να φορέσουμε την πουά τάση, όπως ακριβώς η Δούκισσα.

Αλλά πως θα πετύχουμε ένα chic πουά look, χωρίς να πέσουμε στην παγίδα να δείχνουμε μεγαλύτερες ή εκτός μόδας;

Instagram @tamara

Υπολογίζοντας το μέγεθος της βούλας: ναι, βούλα με βούλα έχει διαφορά κι όσο πιο λεπτή τόσο πιο επικίνδυνη είναι. Το λεπτό πουά δείχνει παλιομοδίτικό, το μεγάλο αντίθετα, παραπέμπει σε στολή κλόουν. Επομένως μια ενδιάμεση βούλα είναι η καταλληλότερη για να μας κάνει να δείχνουμε chic κι όχι κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είμαστε.

Instagram @arumstreetstyle

Ποντάροντας στη δύναμη του χρώματος: το πουά θεωρείται ένα δυνατό print, το ίδιο και το χρώμα. Η ένωση των δύο θα μπορούσε να δημιουργήσει τα πιο αξέχαστα looks που θα «χτυπούσαν» στο μάτι και θα ζάλιζαν κόσμο. Η συμβουλή της Δούκισσας, θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε το χρώμα σε ένα midi παλτό με βούλες ή σε ένα ανοιξιάτικο αέρινο φόρεμα, για πιο κομψά αποτελέσματα.

Instagram @streetstylepoint

Μπερδεύοντας τις βουλές: ένα ίσον κανένα. Και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των prints. Όπως είπαμε, το πουά κυκλοφορεί σε διάφορα μεγέθη και ένα ενδιαφέρον look θα περιλάμβανε όχι ένα, αλλά όσα περισσότερα μεγέθη και χρώματα βούλας θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε αρμονικά. Ή και… τρελά. Καθώς, δεν ενδείκνυνται όλα τα μοτίβα για ήσυχα αποτελέσματα.

Ριγέ trend: 10 looks που θα σας κάνουν φανατικούς θαυμαστές της ρίγαςInstagram @thestyleograph

Προωθώντας το casual: και φορώντας ασταμάτητα sneakers. Ούτε η Kate Middleton δεν θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα midi πουά, δροσερό φόρεμα συνδυασμένο με λευκά αθλητικά. Το τέλειο outfit για να υποδεχτούμε την άνοιξη με στιλ και άνεση.

Instagram @tamara

Προβάλλοντας τον cute εαυτό μας: με… ροζ, φυσικά! Ο συνδυασμός του baby pink και της βούλα μπορεί εύκολα να αναβαθμίσει ή να καταστρέψει ένα look. Αν και φαίνεται αθώο, το συγκεκριμένο χρώμα θέλει προσοχή, καθώς καμία μας δεν θα ήθελε να φοράει ρούχα παιδικά. Η καλύτερη λύση είναι τα κομψά midi, τα σατέν και τα ιδιαίτερα ντεκολτέ που συνδυάζουν το πουά και το ροζ σε πιο θηλυκά κομμάτια.

Instagram @amalie_gassmann

Επαναφέροντας τα ‘80s: δηλαδή τις έντονες βάτες, τα μεγάλα πουά και τα ιδιαίτερα μεσάτα σακάκια που τόσο άψογα συνδύαζαν οι γυναίκες της δεκαετίες, όπως η Madonna ή η πριγκίπισσα Diana, με pencil στενές φούστες και σέξι κολάν. Με ελάχιστη προσοχή, το polka dot trend μπορεί εύκολα να αναδειχτεί ως η πιο κομψή τάση της εποχής. Την αγάπησαν εξάλλου, όλες οι στιλάτες γυναίκες της βασιλικής οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα