Η μίνι φούστα σε γραμμή Α επιστρέφει μετατρέποντας τις εμφανίσεις μας σε Barbie style

10:04 30/1/2022 - Πηγή: InStyle

Ένα ακόμα trend επιστρέφει, και πλέον έχουμε καταλήξει να μιλάμε για περισσότερα comebacks, παρά για καινοτόμες τάσεις. Η δημιουργικότητα στον χώρο της μόδας φαίνεται ότι έχει παγιδευτεί σε έναν κύκλο επαναφέροντας τάσεις από άλλες δεκαετίες ξανά και ξανά. Αυτή τη φορά παρατηρήσαμε ένα ακόμα αγαπημένο item των προηγούμενων ετών που φορέθηκε και στις εβδομάδες μόδας.

Instagram @violeta_mangrinyan

Με τη δυναμική επικράτηση των μίνι και την αναβίωση των 60s, επανήλθε στο προσκήνιο μια συγκεκριμένη εκδοχή της κοντής φούστας . Αυτή σε γραμμή Α. Και ποιο είναι το διασημότερο κορίτσι που την φόρεσε

ποτέ; Μα φυσικά η Barbie! Η cute μίνι φούστα, η όχι τόσο στενή, ούτε υπερβολικά κοντή, ήταν η αγαπημένη της και σκοπεύει να γίνει και η δική μας.

Instagram @tamaraInstagram @violeta_mangrinyan

Ήδη φιγουράρουν στην αρχική σελίδα του Instagram, με τις fashion lovers να τις συνδυάζουν με basic t-shirts μέχρι και total outfits στιλ Valentino, σε έντονα χρώματα ή και πιο κλασικά. Η μίνι φούστα σε γραμμή Α, υπόσχεται να μετατρέψει τις εμφανίσεις μας σε girly και πιο χαριτωμένες, που θα ξεχωρίσουν ανάμεσα στις σκληρές τάσεις που τελευταία επικρατούν.

Instgaram @maralafontanInstagram @camillacoelho

Κι αν θέλετε ακόμη μια επιβεβαίωση για να τη φορέσετε, δείτε την Barbie που το στιλ της είναι δίχως αμφιβολία αψεγάδιαστο αλλά και τα French girls, που την επιλέγουν με κλειστά μάτια. Και το μυστικό είναι ότι σε αντίθεση με τις στενές μίνι φούστες, η συγκεκριμένη ταιριάζει σε όλα τα σώματα κάνοντας τη φιγούρα να φαίνεται πιο αδύνατη και τονίζοντας τη μέση. Δεν υπάρχει λοιπόν καμιά αμφιβολία. Go for it!

Instagram @emilisindlev

Keywords
Τυχαία Θέματα