Ο Ryan Reynolds θα έχει οδό με το όνομά του στην Ottawa του Καναδά

10:50 29/1/2022 - Πηγή: InStyle

Συνήθως οι αναγνωρισμένοι ηθοποιοί απολαμβάνουν το δικό τους αστέρι στο Hollywood Walk of Fame, ωστόσο o Ryan Reynolds πέρα από αυτό, τώρα θα έχει και οδό στην καναδική πρωτεύουσα, που θα φέρει το όνομά του. Μπορεί να κατάγεται από το Vancouver, αλλά ο ηθοποιός εισπράττει αναγνώριση στην Ottawa.

Ο ίδιος μεγάλωσε στη γειτονιά Kitsilano του Vancouver, πέρασε όμως μέρος των νεανικών του χρόνων στην περιοχή Vanier στην Ottawa. «Είναι σαφές ότι η Ottawa έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Ryan» είπε ο δήμαρχος της πόλης, Jim Watson, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Ο Watson ανέφερε ότι εκτίμησε πώς ο πρωταγωνιστής των ταινιών όπως το The Proposal και το franchise της Marvel Deadpool είχε υποστηρίξει την πόλη κατά τη διάρκεια της πανδημίας, από τη δωρεά χρημάτων στην Τράπεζα Τροφίμων της Ottawa έως τη συμμετοχή του σε μια εκστρατεία για τη δημόσια υγεία.

citynews Ottawa

«Άλλαξα το όνομα της κόρης μου σε Ottawa», απάντησε στο Twitter ο Reynolds που με το ιδιαίτερο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει φάνηκε… υπερβολικά ευγνώμων για την επικείμενη αναγνώριση, και ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή τονίζοντας ότι η απόφαση έχει μεγάλη σημασία για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Και το όνομα της οδού; “Ryan Reynolds Way”.

Keywords
Τυχαία Θέματα