Ο Arnold Schwarzenegger μεταμορφώνεται σε θεό του Ολύμπου

09:53 30/1/2022 - Πηγή: InStyle

Μας είχε λείψει ο Arnold Schwarzenegger, που είπε να κάνει ένα άκρως δυναμικό comeback ως κυρίαρχος του… Ολύμπου. Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία για ένα νέο μυστηριώδες project που ονομάζεται Zeus στο Instagram στο οποίο εμφανίζεται ντυμένος ως ο Έλληνας θεός.

Και το αίνιγμα συνεχίζεται με τη λεζάντα της φωτογραφίας

να γράφει: «Έρχεται τον Φεβρουάριο του 2022». Ο μικρότερος γιος του, Joseph Baena, σχολίασε: «Ω θεέ του ουρανού, σε παρακαλώ ευλόγησε την αντλία μου σήμερα», προκαλώντας περισσότερα ερωτηματικά. Η σελίδα του Arnold στο IMDb δεν περιλαμβάνει επερχόμενη ταινία με τον τίτλο Zeus, πέρα των Triplets με τον Danny Devito, η οποία δεν σχετίζεται με τον Δία. Το Men’s Health αναφέρει ότι το project θα μπορούσε να είναι μια πιθανή διαφήμιση για το Super Bowl, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 13 Φεβρουαρίου.

USA today

Λίγη υπομονή και το μυστήριο τον επόμενο μήνα θα λυθεί. Το σίγουρο είναι ότι πριν το νέο έτος, ο 74χρονος ηθοποιός, οριστικοποίησε το διαζύγιό του με τη δημοσιογράφο Maria Shriver, 10 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Η διαδικασία ήταν ιδιαιτέρως χρονοβόρα λόγω των περιουσιακών διαφορών και των πολλών οικονομικών πτυχών προς διαπραγμάτευση. Η ανιψιά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, John Fitzgerald Kennedy, είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο του 2011. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο «Terminator» είχε παραδεχτεί τη σχέση του με την οικονόμο τους η οποία έφερε στον κόσμο ένα αγόρι το 1997.

Για να δούμε τι μας ετοιμάζει αυτή τη φορά…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Keywords
Τυχαία Θέματα