Η νέα κολεξιόν της Beyoncé για την Adidas έχει αγάπη και πολύ κόκκινο

09:13 30/1/2022 - Πηγή: InStyle

Κι επίσης είναι gender-neutral. Η νέα συλλογή Ivy Park της Beyonce για την Adidas καταφτάνει μαζί με τη γιορτή των ερωτευμένων και είναι φουλ του κόκκινου. Αθλητικά κομμάτια, latex, μέχρι και κοστούμια σε φλογερά χρώματα προτείνονται για την ημέρα των ερωτευμένων, με σκοπό να την περάσουμε άνετα και φυσικά με άποψη.

Instagram @weareivypark

Σχεδιασμένα ακόμα

και για τους αρνητές της ημέρας που σκοπεύουν να την περάσουν κλεισμένοι μέσα σε ένα γυμναστήριο, ή όπως λένε, σαν να είναι μια καθημερινή μέρα. Η τραγουδίστρια φρόντισε και για αυτούς και η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη, με πολλή αγάπη, από τις 9 Φεβρουαρίου στο site του brand.

Instagram @weareivyparkInstagram @weareivypark

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μια ακόμα ευκαιρία για τον εορτασμό του έρωτα και… του εμπορίου, καθώς είναι μια τόνωση στην αγορά των ανθοπωλείων και των καταστημάτων εσωρούχων. Είτε ανήκετε στην πλευρά των Βαλεντίνων, είτε στην άλλη, αυτή των μαχητών, που μετατρέπονται σε ταύρους με το πρώτο αντίκρισμα μπαλονιών καρδιάς και λούτρινων, βρείτε λίγο χρόνο για να δείτε τη νέα κολεξιόν της Beyonce. Αν μη τι άλλο το κόκκινο είναι πάντα στη μόδα και η συλλογή δημιουργήθηκε από ένα fashion icon.  

Love is in the air!

Instagram @weareivypark

Keywords
Τυχαία Θέματα