6+1 stylish τρόποι για να φορέσετε την βερμούδα σας και τον χειμώνα

11:06 29/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η βερμούδα ή ακόμα και τα σορτς θεωρούνται ως κατεξοχήν καλοκαιρινά κομμάτια που απαιτούν τον κατάλληλο καιρό για να τα φορέσουμε. Ωστόσο αν ένα πράγμα μάς έχει μάθει η μόδα, αυτό είναι ότι τα ρούχα δεν δέχονται ταμπέλες. Τα υφάσματα ίσως. Με το κατάλληλο styling όμως, όλα μπορούν να φορεθούν σε κάθε εποχή. Εμείς θα σας δείξουμε 7 ανατρεπτικούς τρόπους για να φορέσετε το πιο «καλοκαιρινό» item μέσα στο καταχείμωνο.

Instagram @ariviere

Βερμούδα με over-the-knee μπότες: ένας ισορροπημένος συνδυασμός που δεν θα σας κάνει να

κρυώσετε καθόλου και ταυτόχρονα θα ανεβάσει την εμφάνισή σας πολλά επίπεδα πάνω. Η βερμούδα μοιάζει με την μίντι φούστα μόνο που επειδή τη βλέπουμε πιο σπάνια είναι και περισσότερο στιλάτη.

Instagram @thestyleograph

Ποδηλατικό κολάν με oversized blazer: ναι, ανήκει και αυτό στην κατηγορία των βερμούδων και ναι, είναι άνετο και ιδιαίτερα χρηστικό. Το μόνο που έχετε να κάντε είναι να ρίξετε ένα σακάκι με όγκο από πάνω του.

Instagram @thestylestalkercom

Βερμούδα με loafers και κάλτσα: το παπούτσι που κάνει πάταγο φέτος μπορεί να φορεθεί με όλα. Οι μίνι φούστες έχουν γίνει συνήθεια και χρειαζόμαστε κάτι φρέσκο. Γι’ αυτό δοκιμάστε να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας loafers με βερμούδα.

Instagram @thestylestalkercom

Καπιτονέ σορτς με oversized μπότες: σε αυτή την περίπτωση ίσως χρειαστεί να δείξετε και λίγο δέρμα. Όμως μην ανησυχείτε καθόλου. Το καπιτονέ είναι ένα ζεστό υλικό και οι μπότες σαν μπορούν να έχουν γούνινη επένδυση. Εξάλλου μπρος στα κάλλη, τι είναι το κρύο;

Instagram @thestyletalkercom

Δερμάτινη βερμούδα με ψηλοτάκουνα: κι αν τα πέδιλα της εικόνας σας έκανα να ανατριχιάσετε από το κρύο, δοκιμάστε γόβες. Το ίδιο κομψές και ελάχιστα πιο ζεστές. Σε καμία περίπτωση μη φορέσετε μποτάκι.

Instagram @vickyandthekid

Denim βερμούδα με καλσόν: και ζιβάγκο! Θα μπορούσατε να κάνετε τον συγκεκριμένο συνδυασμό το καλοκαίρι; Όχι φυσικά. Και θα ήταν πολύ κρίμα γιατί είναι super stylish.

Instagram @thestylestalkercom

Η ολόσωμη βερμούδα: ή διαφορετικά το total outfit. Αν σκοπεύετε να επιλέξετε αυτήν τη version της βερμούδας, φορέστε μία ιδιαίτερη, με έντονες λεπτομέρειες και αέρα και αποφύγετε οτιδήποτε στενό που θα την κάνει να φαίνεται σαν φόρμα γυμναστηρίου των ‘80s.

Keywords
Τυχαία Θέματα