Μαρία Αντωνά: Όσα γνωρίζει για τον σοβαρό τραυματισμό του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor -«Με πήραν από την παραγωγή να…»

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Άρης Σοϊλέδης έχει ένα σοβαρό ατύχημα. Στο trailer μάλιστα που έχει δώσει στον αέρα ο ΣΚΑΪ, φαίνεται πως αμέσως στο σημείο σπεύδουν οι γιατροί που βρίσκονται στον χώρο, ενώ η παραγωγή καλεί το ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί ο ίδιος στην κλινική.

Δείτε ΕΔΩ το trailer!

Σήμερα το πρωί (30/3) στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά,

αποκάλυψε στον αέρα τι ακριβώς έχει συμβεί, αφού η παραγωγή επικοινώνησε αμέσως μαζί της.

«Έχω ειδοποιηθεί από χθες από την παραγωγή ότι ο Άρης έχει τραυματιστεί σοβαρά σε ένα αγώνισμα που έγινε πριν από λίγες ημέρες. Από ότι ξέρω, έχει χτυπήσει στο αριστερό χέρι. Του έχει βγει ο ώμος ουσιαστικά. Βέβαια μεταφέρθηκε κατευθείαν στους γιατρούς, στο νοσοκομείο, που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Ξέρω πως δεν είναι κάτι αρκετά σοβαρό για να αποχωρήσει.

Σίγουρα όμως θα χρειαστούν 10 μέρες να μείνει εκτός, γιατί πονάει φρικτά. Και με πήραν για να με ειδοποιήσουν μην ταραχτώ από αυτό που θα δω. Ελπίζω αυτό ψυχολογικά να μην τον ρίξει. Βλέποντας και το τρέιλερ, καταλαβαίνω ότι υπερεκτίμησε λίγο τις δυνάμεις του και πήγε να κάνει κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό και απ’ ότι είδαμε, τελικά τραυματίστηκε», εξήγησε η Μαρία Αντωνά στην πρωινή εκπομπή του Open.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Ελίνα Κέφη: «Σε αυτή τη συνεργασία υπήρχε ανταγωνισμός – Ήθελε να πάρει μεγαλύτερο τηλεοπτικό χρόνο»

Μαρία Σολωμού: «Τα μεσημεριανά με “φάγανε” τότε γι’ αυτά που είπα για την εγκυμοσύνη»

Παύλος Πιέρρος: Σοκάρει για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί -«Ήταν πολύ σοβαρό, με πήρε ασθενοφόρο…»

Keywords
Τυχαία Θέματα