Η Zendaya & ο Tom Holland απ’ ότι φαίνεται δεν είναι απλά φίλοι

13:54 6/7/2021 - Πηγή: InStyle

Οι νεαροί πρωταγωνιστές των ταινιών “Spider-Man”, Zendaya και Tom Holland είχαν πάντοτε μία αδιαμφισβήτητη on και off – screen χημεία. Πολλοί θαυμαστές τους θα τους ήθελαν μαζί, καθώς φαίνεται να ταιριάζουν πολύ. Οι δυο τους όμως αρνούνταν κατηγορηματικά αυτές τις φήμες και ξεκαθάριζαν ότι πρόκειται για μια καθαρά φιλική σχέση. Ωστόσο πριν από μερικές μέρες διέρρευσαν ορισμένες φωτογραφίες τους, που αποδεικνύουν το αντίθετο.

Η Phoebe Dynevor και ο Pete

Davidson είναι το νέο It couple του Hollywood!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013)

Jennifer Garner: Πώς νιώθει για την επανασύνδεση του Ben Affleck με την JLo;

Αρχικά βλέπουμε την Zendaya και τον Tom, να βγαίνουν από το σπίτι της μητέρας της ηθοποιού. Απ’ ότι φαίνεται, την είχαν επισκεφτεί μαζί. Σύμφωνα με το “Page Six” – το οποίο δημοσίευσε τις περιβόητες εικόνες – βρίσκονταν στο Los Angeles. Η Zendaya είναι ultra casual και χωρίς ίχνος makeup, αναδεικνύοντας έτσι τη φυσική ομορφιά της. Έχει στα χέρια της μερικά πράγματα και ο Holland της κρατάει την πόρτα. Ύστερα μπαίνουν μαζί στο αμάξι του και φεύγουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmy Winner Zendaya (@dayacrue)


Όταν λοιπόν σταμάτησαν σε ένα κόκκινο φανάρι, οι δυο τους… φιλήθηκαν. Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi απαθανάτισε το στιγμιότυπο και από τότε έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Οι fans τους – όπως ήταν αναμενόμενο – ενθουσιάστηκαν και εξέφρασαν την υπέρμετρη χαρά τους για αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, ούτε η Zendaya, ούτε ο Tom Holland έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι μέχρι στιγμής. Δεν μας κάνει εντύπωση όμως αυτό, δεδομένου ότι προτιμούν να κρατούν ιδιωτική την προσωπική τους ζωή.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σχέση του Harry Styles

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmy Winner Zendaya (@dayacrue)

Keywords
Τυχαία Θέματα