4+1 παντελόνια για τα go to σύνολα του καλοκαιριού!

12:49 6/7/2021 - Πηγή: InStyle

Καλοκαιράκι και μέρες καύσωνα στην πόλη. Τώρα πιο πολύ από ποτέ έχουμε αρχίσει να αναζητούμε τα πιο δροσερά κομμάτια της ντουλάπας μας, που θα μας κάνουν να βγάλουμε την μέρα όσο το δυνατόν πιο εύκολα, ειδικά εάν είμαστε αναγκασμένες να κυκλοφορήσουμε στο κέντρο κάτω από τον καυτό ήλιο.

Και επειδή δεν μπορούμε να σταματήσουμε τις δραστηριότητές μας λόγω καύσωνα, καλό θα ήταν να προσαρμόσουμε τα σύνολα μας, αξιοποιώντας για άλλη μια φορά το key item της ντουλάπας μας: τα καλοκαιρινά  παντελόνια. Τα ανάλαφρα γυναικεία παντελόνια ήταν, είναι

και θα είναι ένα από τα πιο πολύτιμα “όπλα” του καλοκαιρινού styling, αφού με ένα λευκό πουκάμισο ή T-shirt μπορείτε να δημιουργήσετε looks για κάθε περίσταση, από το γραφείο και το shopping, μέχρι την βραδινή έξοδο.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο stylish επιλογές της αγοράς από το ελληνικό brand ‘ALE, η οποία και διαθέτει τεράστια ποικιλία σε όλα τα σχέδια των summer pants, και σας προτείνουμε τα πιο έξυπνα summer looks, για να ανακαλύψετε το δικό σας αγαπημένο.

The new office: οι φαρδιές baggy παντελόνες, σε loose γραμμή είναι η ιδανική επιλογή για το γραφείο. Σε basic χρωματική παλέτα χαρίζουν άνεση και στυλ. Επιλέξτε έξυπνα μια φαρδιά παντελόνα σε λινό ύφασμα και συνδυάστε την με ένα t-shirt μαρινιέρα.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ HIGH WAIST ΛΙΝΗΜΠΛΟΥΖΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΗ ΡΙΓΕ

It’s shopping time: για τις πολύωρες καλοκαιρινές βόλτες για shopping με τις φίλες σας, τι θα λέγατε για ένα άνετο τύπου σαλβάρι, με φαρδιά μπατζάκια που θυμίζει φούστα; Σε έντονο χαρούμενο print, φορέστε το με ένα απλό βαμβακερό κοντομάνικο πουκάμισο και άνετα flats.

ΣΑΛΒΑΡΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Coctail hour: καλοκαίρι στην πόλη ή σε κάποιο νησί, ισούται με coctails από νωρίς το απόγευμα. Επιλέξτε μια tailored zip culotte σε έντονο καλοκαιρινό χρώμα, που από μόνη της αποτελεί statement κομμάτι. Ένα basic λευκό v-neck top και τα κοσμήματα σας είναι αρκετά για να ολοκληρώσουν το outfit.

JUPE CULOTTE ΜΟΝΟΧΡΩΜΗΜΠΛΟΥΖΑ ΜΟΝΟΧΡΩΜΗ ΜΕ “V”

The “weekenders”: όλες έχουμε αρχίσει να οργανώνουμε τις πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς και ένα boho παντελόνι, σε ελαφρύ ύφασμα και ιδιαίτερο pattern θα συνοδεύσει κάθε σας εμφάνιση. Από την πρωινή βουτιά μαζί με το μαγιό σας, έως το φαγητό και τις απογευματινές βόλτες με ένα cami top.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ LOOSE ΕΜΠΡΙΜΕΤΟΠ LINGERIE ΠΛΙΣΕ

Passe partout : σε κάθε όμως περίπτωση, αλλά και περίσταση, ένα είναι το item που δεν λείπει από την ντουλάπα μας, το denim. Επιλέξτε ένα τζιν καμπάνα παντελόνι για extra πόντους θηλυκότητας και ολοκληρώστε με chunky σαγιονάρες ή ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ JEAN HIGH WAIST FLARE FIT

Keywords
Τυχαία Θέματα