Kit Harington: Ετοιμάζεται για διπλό κινηματογραφικό και θεατρικό… χτύπημα

10:34 6/7/2021 - Πηγή: InStyle

Μπορεί να τον αγαπήσαμε ως Jon Snow στο επικό «Games of Thrones», ωστόσο παρότι ο… χειμώνας ήρθε στο βασίλειο, ο Kit Harington δεν έμεινε στον πάγο. Ο δημοφιλής ηθοποιός που πριν από λίγους μήνες έγινε και πατέρας, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ως Ερρίκος ο Ε’ του Σαίξπηρ σε ένα σύγχρονο θεατρικό που εξετάζει τη διεφθαρμένη επιρροή της εξουσίας και την «ηγεσία σε μία περίοδο κρίσης».

View this post on Instagram

A post shared by Kit Harington ♡ (@kitharingtonig)

Η παραγωγή θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους στο πρόσφατα ανακαινισμένο θέατρο, Donmar Warehouse, στο Λονδίνο, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οποίου, Michael Longhurst έχει προγραμματίσει μια σεζόν με θεατρικά έργα που εξερευνούν τον ρόλο του ατόμου στην κοινωνία. «Ως Ερρίκος Ε’ θα εξερευνήσει τη σύγχρονη πολιτική ισχύ και την ψυχολογία πίσω από αυτή», τόνισε ο Longhurst. Το έργο θα σκηνοθετηθεί από τον Max Webster.

View this post on Instagram

A post shared by Kit Harington ♡ (@kitharingtonig)

Κινηματογραφικά θα δούμε τον Kit στο πλευρό των Angelina Jolie και Salma Hayek στην περιπέτεια φαντασίας της Marvel, «Eternals» σε σκηνοθεσία της φετινής οσκαρικής νικήτριας, Chloe Zao.

«Γύρισα την ταινία ακριβώς με τον τρόπο που ήθελα να την γυρίσω, σε πραγματικές τοποθεσίες και με αρκετά πλάνα με ηλιοβασίλεμα. 360 μοίρες με την ίδια κάμερα με την οποία γύρισα το “Nomadland”. Νομίζω πως στάθηκα τυχερή με το ότι η Marvel είναι πρόθυμη στο να παίρνει ρίσκα και να κάνει κάτι διαφορετικό», είπε η Zao στο The Hollywood Reporter, ενόψει της κυκλοφορίας των «Eternals» στις 5 Νοεμβρίου του 2021.


Keywords
Τυχαία Θέματα