Kendall Jenner: Οι εμφανίσεις της στο Παρίσι είναι η απόδειξη πως το minimal chic is always hot!

14:08 5/7/2021 - Πηγή: InStyle

Μόλις πριν δύο μέρες το αγαπημένο παιδί της Γαλλικής μόδας, ο Simon Porte Jacquemus, παρουσίασε την νέα του χειμερινή συλλογή AW21/22 και τα πιο γνωστά μοντέλα βρέθηκαν στο Παρίσι με αφορμή το show του.

Jacquemus: Οι εντυπώσεις μας από την νέα του FW2021-2022 collection

Από το catwalk δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η Kendall Jenner, ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του σχεδιαστή, που κατέφθασε στο Παρίσι

και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις που επέλεξε για κάθε της έξοδο.

Η Kendall Jenner και ο Devin Booker γιόρτασαν ένα χρόνο σχέσης


Το τελευταίο διάστημα η Kendall, σε συνεργασία με την στυλίστρια Dani Michelle, που έχει αναλάβει την επιμέλεια των looks της, έχει υιοθετήσει το απόλυτο less is more style, επιλέγοντας κλασικά – yet statement- κομμάτια, σε λιτές γραμμές και ουδέτερη χρωματική παλέτα. Έχει δημιουργήσει έτσι μια δική της basic γκαρνταρόμπα, που αποτελείται από κομψά ρούχα με minimal, και ενίοτε ανδρόγυνο χαρακτήρα, άψογους όγκους και tailoring, τα οποία συνδυάζει με ιδιαίτερα κομμάτια που χαρίζουν την ιδανική ισορροπία, ώστε να μην γίνεται το κάθε outfit βαρετό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)


Έτσι, την είδαμε κατά την άφιξή της στο show του Jacquemus με άψογο total black σύνολο του σχεδιαστή, με cut out λεπτομέρειες, και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες που έδωσαν το απαραίτητο sexiness.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Michelle (@danixmichelle)


Από την άλλη, στο off duty δείπνο της, έφθασε χαλαρή, επιλέγοντας μια φαρδιά παντελόνα στο χρώμα της άμμου, μαύρο knitted top που δένει στο στήθος, ενώ όλα τα αξεσουάρ που επέλεξε ήταν και πάλι μαύρα, από την τσάντα και τα παπούτσια, έως την μάσκα προσώπου της.

Αυτή είναι η νέα εκδοχή του crop top που αγαπούν τα μοντέλα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Michelle (@danixmichelle)

Keywords
Τυχαία Θέματα