Αυτό είναι το καλοκαιρινό αξεσουάρ που θα μεταμορφώσει τα σύνολα σας και το φοράνε ήδη οι πιο stylish celebrities!

09:52 6/7/2021 - Πηγή: InStyle

Η αλήθεια είναι πως το νούμερο ένα head piece τις τελευταίες καλοκαιρινές, και όχι μόνο σεζόν, είναι αδιαμφισβήτητα το bucket hat. Αυτό το 90s inspired καπέλο έχει κατακλύσει το instagram feed μας και μοιάζει να είναι απαραίτητο για το τέλειο beach και city

look.

Η Katie Holmes φόρεσε το πιο άνετο, casual καλοκαιρινό σύνολο στους δρόμους της Νέας Υόρκης


Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες celebrities που τόλμησαν να βάλουν ένα λιγότερο δημοφιλές καπέλο τις τελευταίες μέρες. Μια από αυτές είναι και η Katie Holmes που πρόσφατα πρόσθεσε στα σύνολα της το baseball hat. Επέλεξε ένα ξεθωριασμένο πορτοκαλί καπέλο με έντονα λευκά εξώραφα, δίνοντας ένα twist σε ένα κατά τα άλλα απλό outfit, με μια cropped φόρμα στο χρώμα της άμμου, ένα μαύρο φανελάκι και ένα ζευγάρι μαύρα Birkenstock. Η ίδια μάλιστα, φωτογραφήθηκε με το ίδιο καπέλο τις προηγούμενες μέρες στους δρόμους της Νέας Υόρκης, συνδυάζοντας το με ένα basic athleisure look.

Lady Gaga: Η glamorous εμφάνιση στην Νέα Υόρκη

instyle.com

Εκτός όμως από την Katie Holmes, την συγκεκριμένη τάση υιοθέτησαν η Kim Kardashian και η αγαπημένη μας Riri. Η Kim, μάλιστα, επέλεξε να βάλει ένα baseball hat κατά την διάρκεια της περιοδείας της στο Μιλάνο, με ένα mini printed slip dress και ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ η Rihanna το συνδύασε με ένα oversized ανδρικό σακάκι και sexy λευκά mules.

instyle.cominstyle.com

Και ενώ η Holmes χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο κομμάτι για να δώσει ένα elevated στοιχείο σε πολύ απλά σύνολα, η Kim Kardashian και η Rihanna κάνουν ακριβώς το αντίθετο, χρησιμοποιούν δηλαδή αυτό το αθλητικό καπέλο για να δώσουν μια πιο casual νότα. Αυτό το καπέλο μπορεί να κάνει πραγματικά τα πάντα, οπότε την επόμενη φορά που θα αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που λείπει από το outfit σου, σκέψου το baseball hat και ακολούθησε τις αγαπημένες σου celebrities.

Keywords
Τυχαία Θέματα