Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Το παιδί μου είναι στις φυλακές, ο Δασκαλάκης είναι έξω»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε σήμερα (5/4) η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση της κόρης της, η ίδια εμμένει στην άποψη ότι η 33χρονη δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ σχολίασε και τη στάση Μάνου Δασκαλάκη απέναντι στην κόρη της.

Ερωτηθείσα για την κεταμίνη που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας,  η μητέρα της Ρούλας είπε: «Η Ρούλα όταν το πρώτο άκουσε πήγε να ψάξει την ουσία. Είναι κάποιο ιατρικό λάθος η χορήγηση της ουσίας που σκότωσε την Τζωρτζίνα. Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά ποτέ στα

παιδιά. Τα αγαπούσε, ήταν πρότυπο μητέρας. Της Μαλένας της είχε μεγάλη αδυναμία. Όταν ήρθε η Ίριδα ήταν Θείο δώρο για τη Ρούλα. Η Τζωρτζίνα ήταν όλος της εαυτός».

Tαυτόχρονα, υποστήριξε ότι «υπάρχει σίγουρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο αυτή η ουσία, Φυλάσσετε πολύ καλά πρέπει να έχεις κλειδί…».

Σχετικά με στάση που κρατούν οι γονείς του εν διαστάσει συζύγου της κόρη της, Μάνου Δασκαλάκη, είπε: «Πιστεύω ότι είναι γραμμή του δικηγόρου τους να μη μιλάνε. Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί έχουν αυτή τη στάση. Τη στάση του κ. Δασκαλάκη δεν μπορώ να τη κρίνω εγώ.

Της έλεγε στο τηλέφωνο ότι τα κάνω όλα ψέματα και πίσω σου θα είμαι εγώ. Τον αγαπάει παθολογικά. Το παιδί μου είναι στις φυλακές ο κύριος Δασκαλάκης είναι έξω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ανακοίνωσε on camera ότι επιστρέφει στη σειρά του Alpha

Νέα μαρτυρία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχε εμμονή με την πεθερά της, πίστευε ότι της έχει κάνει μάγια»

Πάτρα-Πρω1νό: Αυτό το τραγούδι ακούγεται όταν κάποιος καλεί τον Μάνο στο κινητό του

Keywords
Τυχαία Θέματα