Η Scarlett Johansson μήνυσε την Disney για την streaming κυκλοφορία της «Black Widow»

13:42 30/7/2021 - Πηγή: InStyle

Η star του κινηματογράφου, Scarlett Johansson, υποστηρίζει ότι έχασε εκατομμύρια σε κέρδη επειδή η ταινία «Black Widow», βασισμένη στο κόμικ της Marvel, κυκλοφόρησε σε streaming και στις αίθουσες ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με την ηθοποιό και την αγωγή που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, η σύμβασή της εγγυάται αποκλειστική κυκλοφορία του φιλμ

στα σινεμά. Η ίδια, που είναι πρωταγωνίστρια και εκτελεστική παραγωγός της ταινίας, επρόκειτο να πληρωθεί σε μεγάλο βαθμό με βάση τις πωλήσεις των εισιτηρίων και το συμβόλαιό της υπόσχεται ότι η «Black Widow» θα ήταν μια «τεράστια κινηματογραφική επιτυχία».

View this post on Instagram

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld)

«Όπως γνωρίζουν η κα Johansson, η Disney, η Marvel και σχεδόν όλοι οι άλλοι στο Χόλιγουντ, ο όρος theatrical release σημαίνει αποκλειστική κυκλοφορία στα σινεμά. Η Disney γνώριζε πολύ καλά αυτήν την υπόσχεση, αλλά διέταξε ακόμα τη Marvel να παραβιάσει τη δέσμευσή της και να κυκλοφορήσει την ταινία στην υπηρεσία streaming, Disney + την ίδια ημέρα που έκανε πρεμιέρα και στα σινεμά», έγραφε η μήνυση.

View this post on Instagram

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld)

Η απάντηση της Disney ήρθε μέσα σε λίγες ώρες, χαρακτηρίζοντας τους νομικούς ισχυρισμούς «αβάσιμους». «Η μήνυση είναι ιδιαίτερα ζοφερή και στενάχωρη για την ακατανόητη αδιαφορία της για τις φρικτές και παρατεταμένες παγκόσμιες επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19. Η κυκλοφορία της Black Widow στη Disney + με την Premier Access βελτίωσε σημαντικά την ικανότητα της Scarlett Johansson να κερδίζει επιπλέον αποζημίωση, πέραν των 20 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει λάβει μέχρι σήμερα», αναφέρει η ανακοίνωση.

View this post on Instagram

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld)

Η συνέχεια στα δικαστήρια, με μια μήνυση που έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τα σινεμά, τα οποία προσπαθούν να ορθοποδήσουν με την πανδημία να μην έχει λάβει ακόμη τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Scarlett Johansson, Disney,Black Widow