And just like that… όχι, η Carrie Bradshaw δεν έχει ξεπεράσει τα Manolos

10:14 30/7/2021 - Πηγή: InStyle

Μπορεί η Patricia Field να μην έχει αναλάβει στιλιστικά το comeback του Sex & The City, και όντως η Sarah Jessica Parker να επιλέγει και νέους shoe designers, αλλά όχι, τα Manolo Blahnik δεν θα τα αποχωριζόταν ποτέ. Άλλωστε όταν ακούς Carrie Bradshaw, σκέφτεσαι Manolos.

View this post on Instagram

A post shared by SJP

(@sarahjessicaparker)

Σε διάφορα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του And just like that… με την Miranda (Cynthia Nixon), η Carrie φαίνεται να φορά αντί τα κομψά Mary-Janes του Manolo Blahnik τα οποία κάποτε χαρακτήρισε ως ”an urban shoe myth”, τα… χοντροκομμένα Melody tri-buckle Mary Jane pumps του οίκου Celine.

Οι νέες φωτογραφίες της Sarah Jessica Parker από τα γυρίσματα του “Sex and the City” reboot

Photo by Gotham/GC Images

Celine

Από τις πιο viral φωτογραφίες των γυρισμάτων είναι κι αυτή που η Carrie Bradshaw με ένα statement Dries van Noten σύνολο, κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη, φορώντας τα rainbow Liya sandals του οίκου Saint Laurent.

Saint Laurent

Photo by Raymond Hall/GC Images

View this post on Instagram

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

Σε πρόσφατο ωστόσο γύρισμα για την σειρά του HBO Max, η Parker έφερε πίσω ένα από τα πιο εμβληματικά παπούτσια της Carrie. Στο ανδρόγυνο look της, η ηθοποιός φορούσε λευκή μπλούζα με χρυσά κουμπιά και φαρδύ σκούρο πράσινο παντελόνι, σε συνδυασμό με ένα oversized κρεμ blazer, styled απο την Molly Rogers.

Η καλοκαιρινή συλλογή του Manolo Blahnik είναι γεμάτη χρώμα και μαργαριταρένια λάμψη

Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με πέρλες, δαχτυλίδια, μια καρφίτσα σε σχήμα blue rose – ως tribute στη 3η σεζόν της σειράς που η Carrie φορούσε μεγάλες floral καρφίτσες – ένα teene tiny clutch και το ζευγάρι σατέν μπλε Manolo Blahnik Hangisi Pumps. Οι old time classic γόβες, διαθέτουν το χαρακτηριστικό μεγάλο κρυστάλλινο κόσμημα στα δάχτυλα των ποδιών.

Photo by Gotham/GC Images

Ως Bradshaw, η Parker φορούσε τα παπούτσια στο Sex and the City του 2008, τα οποία έγιναν αμέσως sold out. Το στυλ τους παράγεται έκτοτε σε δεκάδες χρώματα και σχέδια, όπως mules και flats.

Manolo Blahnik Hangisi

Η Carrie λοιπόν συνεχίζει… αδιαπραγμάτευτα να είναι in love πέρα από την Νέα Υόρκη και με τα Μanolos της.

View this post on Instagram

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

Keywords
Τυχαία Θέματα