Αν θέλετε τα πιο ενυδατωμένα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι, χρησιμοποιείστε αυτά τα conditioner

13:18 30/7/2021 - Πηγή: InStyle

Είναι γνωστό πλέον ότι τα μαλλιά ταλαιπωρούνται την περίοδο του καλοκαιριού με τον ήλιο, τη ζέστη και τη θάλασσα και χρειάζονται αρκετή παραπάνω ενυδάτωση και φροντίδα από αυτή που τους παρέχουμε. Καλά τα σαμπουάν, οι μάσκες και τα λάδια, αλλά ένα ενυδατικό και πλούσιο conditioner είναι απαραίτητο για την περιποίηση των μαλλιών σας στις καλοκαιρινές συνθήκες. Για αυτό και εμείς σας συγκεντρώσαμε μερικά αγαπημένα, που μπορείτε να βρείτε στην αγορά, για να έχετε τα πιο όμορφα και ενυδατωμένα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι.

Aveda,
Nutriplenish Hydrating Conditioner- Deep Moisture

Για βαθιά ενυδάτωση και ορατά πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά εδώ είστε! Αυτό το condiotioner έχει μια εξαιρετική, ανάλαφρη φόρμουλα 96% φυσικής προέλευσης και είναι βελούδινο. Με πιστοποιημένα βιολογικό έλαιο ροδιού, πλούσιο σε omega-5 θρέφει ακόμη και τα πιο ξηρά και καταπονημένα μαλλιά.

Drunk Elephant, Cocomino Marula Cream Conditioner

Ένα συμπυκνωμένο, θρεπτικό μείγμα άοσμων φυτικών ελαίων και βουτύρων μαλακώνει, λειαίνει και ξεμπερδεύει όλους τους τύπους μαλλιών, ενώ διαπερνάει το στέλεχος της τρίχας, δυναμώνοντας και προστατεύοντάς την από τη φθορά που προκαλεί η θερμότητα του styling και οι βαφές. Το βρίσκετε αποκλειστικά στα Sephora.

Moroccanoil, Hydrating Conditioner

Mε μια σύνθεση πλούσια σε έλαιο Argan, βιταμίνη Α και κόκκινα φύκια αυτό το πολύ απαλό conditioner εξισορροπεί την υγρασία και ενυδατώνει τα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά, κάνοντάς τα απαλά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα, ενώ καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, συγκρατώντας την υγρασία και επιβραδύνοντας τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αν θέλετε τα πιο ενυδατωμένα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι,χρησιμοποιείστε αυτά τα conditioner