Οι Justin και Hailey Bieber εμφανίστηκαν πιο elegant από ποτέ, με αέρα Hollywood!

15:02 29/7/2021 - Πηγή: InStyle

Το αγαπημένο ζευγάρι της Αμερικής, Justin και Hailey Bieber, έκαναν μια από τις πιο εντυπωσιακές τους εμφανίσεις, με look που θύμιζε κόκκινο χαλί.

Kendall for About you: H εταιρία λανσάρει την πρώτη της διεθνή capsule συλλογή


Εχθές οι Biebers παρευρέθηκαν στο event της Freedom Art Experience, στο Λος Άντζελες, και πραγματικά ποτέ δεν τους

έχουμε δει πιο όμορφους και κομψούς. Με επίσημο black tie ένδυμα, ο Justin επέλεξε ένα κλασικό μαύρο smoking, με λευκό πουκάμισο και μαύρο σατέν παπιγιόν, ενώ η Hailey έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση με μια μαύρη, maxi, βελούδινη τουαλέτα της Alessandra Rich, που έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν. Μια ultra sexy δημιουργία, με στενή μέση και φουσκωτά μακριά μανίκια, τόνιζε υπέροχα τα καλλίγραμμα πόδια του super model με τα αποκαλυπτικά κοψίματα από δαντέλα, που ξεκινούσαν ψηλά στο μηρό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Η… la mode Parisienne μέσα από το στυλ της Chloé Harrouche


Το styling έγινε για ακόμη μια φορά από την Maeve Reilly, η οποία και συνεργάζεται σταθερά με την Hailey Bieber το τελευταίο διάστημα και παρευρέθηκε, επίσης, στο event. Το outfit ολοκληρώθηκε με ένα sleek, 90s inspired updo σε στυλ συντριβάνι και λαμπερά κοσμήματα. Το ζευγάρι μοιράστηκε, φυσικά, στιγμιότυπα της βραδιάς στα social media.

instagram stories/@Maeve Reillyinstagram stories/@Hailey Bieber

Ο ίδιος ο Justin έδωσε, μάλιστα, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μια συναυλία προς τιμήν της Freedom Experience, στο SoFi Stadium, την οποία παρακολούθησαν, εκτός από πολλούς διάσημους καλεσμένους, και χιλιάδες εθελοντές από την πόλη του Λος Άντζελες, στους οποίους και δόθηκαν δωρεάν εισιτήρια για να απολαύσουν το show.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Keywords
Τυχαία Θέματα