Η Sandra Bullock φόρεσε το hot χρώμα της σεζόν στη πρεμιέρα της νέας της ταινίας

10:30 24/3/2022 - Πηγή: InStyle

Sandra Bullock is back! Και μας αρέσει! Μετά από ένα μεγάλο διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η star των ’90s επέστρεψε δυναμικά και η φωτεινή γκαρνταρόμπα της υποδηλώνει ότι το απολαμβάνει. Η ηθοποιός παρακολούθησε στο Λος Άντζελες την πρεμιέρα της νέας της ταινίας The Lost City – συμπρωταγωνιστεί με τους Channing Tatum και Daniel Radcliffe – στέλνοντας ρομαντικά vibes με ροζ βολάν από την couture συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022 του Elie Saab, δίνοντας παράλληλα στο φόρεμα και μια edgy πινελιά με το μαύρο cropped τζάκετ και τις statement δερμάτινες μπότες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Lost City (@lostcitymovie)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandra Bullock (@sandra.bullock.official)

H επιστροφή της 57χρονης Bullock στο κόκκινο χαλί βέβαια, δεν θεωρείται δεδομένη, καθώς θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά και στα παιδιά της, Louis και Laila που υιοθέτησε το 2010 και το 2015 και θα κάνει άλλο ένα διάλειμμα από την υποκριτική.

Sandra Bullock: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται προσωρινά από την υποκριτική

«Ποτέ δεν είπα ότι αποσύρομαι, εκτός κι αν ενώ είμαι με τα παιδιά μου, [εάν] αποφασίσω να συνταξιοδοτηθώ, τότε θα κάνω αυτή την ανακοίνωση», είπε στο People και συνέχισε, πριν αστειευτεί, «μια πολύ σημαντική ανακοίνωση που κανείς δεν θα νοιάζετε γι’ αυτή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandra Bullock (@sandra.bullock.official)

Εμείς Sandra, χαιρόμαστε που επέστρεψες και ας είναι και προσωρινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα