Kristen Stewart: Μετέτρεψε το κόκκινο χαλί σε πρόβα νυφικού

14:00 23/3/2022 - Πηγή: InStyle

Με τον επικείμενο γάμο της να είναι προ των πυλών, η Kristen Stewart αποφάσισε να μετατρέψει το κόκκινο χαλί σε πρόβα νυφικού και την τελευταία της εμφάνιση σε fashion moment. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία του σχεδιαστή Brandon Maxwell σε λευκό χρώμα στο κόκκινο χαλί των Producers Guild Awards και τα φλας έπεσαν βροχή. Εκτυφλωτική και

διαφορετική, θα λέγαμε, καθώς δεν έχουμε συνηθίσει την Kristen Stewart σε τόσο θηλυκά looks.

Instagram @brandonmaxwell

Η λευκή μάξι τουαλέτα σε λευκό χρώμα συνδύαζε στοιχεία παραμυθένια, με full skirt σε χοντρή ύφανση που θύμιζε φόρεμα πριγκίπισσας στο κάτω μέρος, και σαγηνευτικού θηλυκού με έναν διάφανο κορσέ-εσώρουχο στο πάνω μέρος. Ελάχιστα αξεσουάρ και τα τατουάζ της Kristen συμπλήρωναν δυναμικά την τελική εικόνα, βάζοντας την aggressive υπογραφή της ηθοποιού στο σύνολο.

Όσο για τα μαλλιά, αποτέλεσαν ένα ακόμα στοιχείο που μας θύμισε πρόβα νυφικού, καθώς παρέπεμπαν σε νυφικό κότσο, πιο χαλασμένο.

Instagram @kristexnstewartΗ Kristen Stewart ορκίζεται στα Chanel της ως πριγκίπισσα Diana στην ταινία Spencer. Τα μυστικά πίσω από τα ρούχα

Η ηθοποιός και η πλέον αρραβωνιαστικιά της Dylan Meyer, σχεδιάζουν με χαλαρούς ρυθμούς όπως έχουν αποκαλύψει, τον γάμο τους. Η ουσία βρίσκεται στην πράξη του γάμου και όχι τόσο στην τελετή και τον εορτασμό εκείνης της ημέρας, υπογράμμισε η Kristen, η οποία «πνίγεται» με όλες αυτές τις υποχρεώσεις και τα θεωρεί «πολλά». Ίσως λοιπόν, να σκέφτηκε «μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια» και να συνδύασε κόκκινο χαλί και πρόβα μαζί. Αν ωστόσο, μπορούμε να κάνουμε μια πρόβλεψη για το νυφικό της ηθοποιού, αυτή θα ήταν ότι θα πρέπει να περιμένουμε για κάτι εναλλακτικό, σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα πέραν του λευκού και πιθανότατα σε παντελόνι.

Λέτε να κάνει την ανατροπή και να φορέσει το κατάλευκο κλασικό φόρεμα του παραμυθιού;

Instagram @kristenstewart1991

Keywords
Τυχαία Θέματα